Spodobaieva Maryna

Good Molecules

Good Molecules

Американський бренд Good Molecules дуже популярний на ринках США та Європи. Це догляд, створений з урахуванням потреб вашої шкіри з веганськими складами та натуральними інгредієнтами, які будуть чудово працювати у повсякденному використанні. Більш продуктів не містять ароматичних віддушок, тому не дратують шкіру та нюх, тут їм великий плюс.

Сироватка для обличчя з Niacinamide Serum

Сироватка на основі 10% ніацинаміду, який регулює роботу сальних залоз, зменшуючи кількість себуму. Знижує синтез меланіну (меланін- пігмент, утворення меланіну в шкірі відбувається за дії ультрафіолетового опромінення), освітлює шкіру і надає їй здорового та сяючого вигляду. Бетаїн заспокоює подразнення та почервоніння. Продукт має pH 7,1. Засіб є веганським і не тестується на тваринах.

Склад: Aqua, Niacynamide, Dipropylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin

Активні компоненти:

  • Ніацинамід 10% - регулює роботу сальних залоз та знімає запалення, освітлює тон шкіри, знижує синтез меланіну.
  • Бетаїн - зволожує, заспокоює подразнення та знімає почервоніння шкіри.

Взагалі такі сироватки дуже класно підходять для всіх типів шкіри, а особливо проблемної з нерівним тоном.

Перед цим була сироватка The ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1%, але для мене вона виявилася досить липкою і за рахунок цинку, недостатньою по зволоженню. Наступні продукти не рівномірно лягали чи полосили.

Тут зовсім інша текстура, більш водяниста, легка, гарно нашаровується і дружить зі всіма наступними етапами. Спочатку трішки відчувається липкість, але відразу проходить. Сподобалось, що є відчуття зволоження, гарно знімає почервоніння і майже не відчувається на обличчі, поки це мій фаворит.

Good Molecules
Good Molecules
Good Molecules
Good Molecules