Anna_feerie

Звузити пори та прибрати постакне

Звузити пори та прибрати постакне
Звузити пори та прибрати постакне

Сьогодні хочу розповісти про ще одну дуже цікаву сироватку мого улюбленого корейського бренду - Cos De BAHA Niacinamide 20% + Zinc 4% Serum.

Я вирішила її спробувати, адже маю достатньо слідів від акне на своєму обличчі, довго придивлялась, та вирішальним став відгук Тетяна Супронюк, яка залишилась в захваті від продукту та описала саме ті його ефекти, на які я розраховувала 🤩.

Звузити пори та прибрати постакне
Звузити пори та прибрати постакне

☘️ Ніацинамід 20 % - водорозчинний вітамін В3 в шикарній концентрації. Освітлює шкіру, прибирає почервоніння, бореться з акне, регулює виділення себуму, звужує пори та, найголовніше, має здатність освітлювати пігментні плями та постакне.

☘️ Zinc PCA - цинкова сіль пірролідон-карбонової кислоти. Пригнічує ріст патогенних бактерій, бореться з запаленнями шкіри, забезпечує себорегуляцію, має антиоксидантні властивості.

☘️ Гліцерин - потужній зволожувач шкіри.

☘️ Екстракт листя алое - заспокоює та зволожує шкіру, стимулює природні регенераційні процеси.

☘️ Арбутін - речовина, що видобувається з рослини толокнянки. Запобігає утворенню меланіну, завдяки чому має відбілювальний ефект. По своїй дії може бути порівняним з койєвою кислотою. Освітлює пігменті плями та постакне.

По консистенції сироватка доволі щільна, прозора та без аромату. Мені достатньо 1-2 краплі для нанесення на все обличчя (попередньо наношу тонер/есенцію, зараз в мене ось така: https://club.makeup.com.ua/post/29363/ ).

Мене ніяк не бентежить липкість і легка маслянистість, як і у інших сироваток бренду. Через 15-30 хвилин закриваю кремом і відчуваю комфорт. Використовую у вечірній рутині, періодично чергуючи з іншими продуктами Cos de Baha 🤗.

✅ Мої пори стали виглядати краще! Тобто, звісно, сироватка не в змозі стерти їх зі шкіри (тим паче жирної від природи шкіри🙃), проте в межах фізіологічних можливостей пори дійсно підзібрались!

✅ Другий пункт витікає з першого - пори стали чистішими.

✅ Основна ціль, з якою я придбала сироватку з максимумом ніацинаміду - боротьба з постакне. І тут вона також працює. Не миттєво, але результат є (також я робила курс дарсонвалю, щоб посилити цей ефект).

В моєму випадку одвічне місце бою це підборіддя і через ці "сині" ділянки було враження, що на обличчі ями, адже темний відтінок завжди створює ілюзію поглиблення, в той час як світлий, навпаки, створює ефект об'єму. Так от, завдяки сироватці, дійсно, синюшні плями швидше світлішають та перестають бути такими помітними.

Тож, Cos De BAHA Niacinamide 20% + Zinc 4% Serum - справді класний продукт, який можу сміливо рекомендувати, якщо у вас є проблема постакне та/або пігментації. В комплексній терапії акне можна комбінувати її з азелаїновою або саліциловою кислотами, якщо ж ви, як і я, маєте чутливу шкіру, то на ранок дуже класно підходять пробіотики (або пробіотики з пептидами, як наразі у мене🤗).

Бажаю всім здоров'я та гладенької шкіри! ❤️