Cheap & Chic Moschino
Нетривіальна музика кохання ❤️
Дівчата, привіт!
Саме так вирішила назвати цей допис. Бо цей чудовий аромат нагадує мені мою студентську історію кохання! І наближається День Святого Валентина,свято кохання!
Аромат Cheap & Chic вперше з'явився у мене в далекому 2000 році. І тоді мене полонив. Пам'ятаю як вчора: він мені пах томно, привабливо, навіть трошки зухвало. Звичайно я його не розкладала на ноти (тай зараз не розкладаю особливо). Цей аромат звучав дуже цільно, жодною нотою не дратував. І дуже подобався моєму хлопцеві (в якого я і була тоді закохана) і моїй мамі. Цей аромат надавав мені тоді статусності, придавав впевненості. А також він був напрочуд романтичним.
І з тих пір він час від часу з'являється у мене, нагадуючи про ті безтурботні часи!❤️
Прем’єра аромату:1995
Країна ТМ:Італія
Зроблено в:Італія
Стать:для жінок
Класифікація:міддл маркет
Тип аромату:квіткові, фруктові
Піраміда композиції (взяла з іншого сайту, бо тут не повний опис)
Верхні ноти — енергійне поєднання юзу, бергамота, петитгрейну та бразильського палісандра.
У серці розквітає розкішний букет із троянди, цикламена, водяної лілії, півонії, фіалки та жасмину.
Тепла й чуттєва база складається з мускусу, ірису, сірої амбри, ветиверу, орхідеї, сандала, бобів тонка і ванілі.
Перше про що хочу зізінатися: аромат в повному дисонансі з флаконом. Такий дешевий на вигляд (наче китайський пластик) чорний флакон мініатюрки та чорно-червоний повнорозміру, жартівливий носик золотої кришечки(золота фарба у мене навіть трошки злізла) і здається відкриєш його, нанесеш на шкіру, а тут- аромат -пустишка. Але, на щастя, виходить все навпаки. Аромат справжнє диво! Цільний, красивий, яскравий. Він і далі через більше ніж 20 років мені подобається. Хоча смаки вже сто разів змінилися.
Що я відчуваю, вдихаючи: цитрус на фоні пудри. Тому я не знаю, чи він більше кисленький, чи солодкий. І те, і те разом. Але все ж починає звучати нотами цитруса. Потім квіти, прянощі, якась водяниста легкість,солодкість, навіть димчатість. Все змішалось в якийсь томний аромат привабливості та сексуальності. Вкінці навіть трохи унісексові нотки з'являються, щось таке мускулінне. Піна для бриття,чи якийсь одеколон? Але вони його зовсім не псують, додають глибини.
Стійкість: і тоді, і зараз стійкість хороша: в середньому годин 5. На одязі довше. Шлейф є, але на мені не дуже сильний, як хмаринка. І не "зухвалий" все собою наповнюючий,а делікатний, голову не взриваючий.
Аромат не кричить, не душить. Він дуже незвичний якийсь, затишний. Ідеальний на весну. В офіс, на зустріч, на побачення-будь-куди. До білої рубашки, светра,плаття.
Рекомендую почати знайомство з пробника, тим паче він зараз дешевий дуже.
З прийдешнім святом кохання вас! ❤️
Коментарі (0)