Yana Osyka

NYX professional makeup Matte Lip Liner Cold Brew, Vintage

NYX professional makeup Matte Lip Liner Cold Brew, Vintage
NYX professional makeup Matte Lip Liner Cold Brew, Vintage

Ще з давніх-давен я чула про олівці від NYX. Кольори обирала просто - взяла найтемніше що було в наявності. Темний бургунді для вічної помади ColourPop (я не шуткую, вже три роки намагаюсь її закінчити). А темний коричневий до помад від Huda Beauty.

Мене чекав неприємний сюрприз - відтінки виявились не такими темними як колір на олівці. То ж я трохи засумувала від такого розвитку подій. Замовила олівці ColourPop і закинула NYX.

Але цієї зими я про них згадала, дістала, намазала на вуста і з подивом побачила гарний коричневий беж. Це був Cold Brew. На свотчах він здається помаранчево-бежевим, а на мені має чудовий вигляд. Тепер використовую його як контур до середньотонових помад.

Наступного дня обрала Vintage - великого кохання не сталось. Думала що він буде більш багряним, а на ділі щось рожево-малинове. Я вже зрозуміла що це не моя гама то ж подумую над тим, кому його подарувати.

За якістю вони однакові. Досить сухі то ж краще повністю губи ними не замальовувати. Можуть підсушувати та лягати нерівномірно. А ось для контуру - те що треба. Протягом дня не розтікається, шкіру не дряпає, обід і вечерю переживає. Знаю, що в лінійці безліч кольорів, але мені так лінь шукати реальні свотчі. Відтінки 100 разів переназивалися і перевипускалися. Не хочу ускладнювати життя. Тим паче в когось вже 9 олівців з ColourPop, а я ще жодного разу не закінчувала даний тип продукту. Хто гарного може порадити від бренду NYX. Я б щось спробувала, але не олівці, будь ласка.