Alina Addams 💃🏻

Ще одна частина мого парфумерного гардероба…

1. Splendor Elizabeth Arden це парфумована вода, яка асоціюється в мене з образом «снігової королеви».

🧊 Від них віє холодом, точніше крижаною свіжістю. Дуже гарно звучать взимку та холодною весною.

Коли вперше нанесла цей аромат він мені пахнув чистою грушею, але коли відстоявся і заспокоївся то розкрився величезним квітковим букетом.

💃🏻Основне, що хочеться сказати про аромат:

💐Звучить цільно, наче великий букет різних квітів, який гарно пахне, але ти не можеш виділити окремі аромати в цьому хитросплетінні. Тим хто не любить аромат конвалії та жасмину за часту не подобається. А прихильникам біло квіткових ароматів прямо скарб.

З фруктів найголосніший бергамот, проте він в тандемі з квітами, не засліплює їх, а підкреслює. Аромат не солодкий, причому зовсім.

Парфумована вода досить стійка, з нею легко можна перестаратися і тоді вона стане хімічною зброєю. Шлейф теж пристойний не дивлячись на оманливу ніжність піраміди.

➕Мега бюджетні

➕Стійкі

➕Шлейфові

Через багатогранність піраміди можуть не всім подобатися. Я не користуюсь ними кожен день, а виключно під настрій, тому мені вони подобаються.

🔥 Спочатку мене зацікавив мініатюрний флакончик з розпилювачем, так мені хотілося його у свою сумочку.

Потім почала читати відгуки, багато з них були негативними, після відгуку "Якщо це коханка, то хіба що Брєжнєва", я не витримала. Мені вже стало цікаво як же в уявленні інших пахне коханка Брєжнєва 😂

На моїй шкірі:

💃🏻На долю секунди разом зі спиртом з'являється ще якась різка нота і відразу ж зникає. Далі аромат розливається по шкірі наче карамель. Як не стараюсь не можу виділити окремі ноти ні верхівки, ні бази, ні середини, звучить як єдиний ансамбль. А звучить голосно і дуже солодко, аромат такий гарний і загадковий. Хочеться його вдихати й вдихати, щоб розгадати таємницю, але вона весь час вислизає. Сидить близько до тіла, хоча сама композиція досить важка і насичена.

На блоттері:

🙃Спочатку дуже різкі, навіть трохи колючі, потім розкриваються іланг-ілангом, лотосом, ірисом, а от османтус та жасмин звучать наче далеко, в тіні.
Далі плавно теплою деревиною переходить в базу.
На блоттері аромат більш колючий.

На речах:

🤔Спробувала нанести на випрану без віддушки сукню і почула агресивний мускусний аромат, який з часом, коли заспокоївся все ж дуже відрізнявся від аромату і на шкірі, і на блоттері.

🤷🏻‍♀️За нотами не можливо спрогнозувати цей аромат.

Я спеціально запитала думку ще двох незалежних експертів 😂

І всі сказали, що на сукні, на мені й на блоттері це три різні аромати. Комусь сподобалось на шкірі, комусь на блоттері, тобто не можна остаточно сказати, що вони хороші чи погані, вони просто або подобаються, або ні.

13 лютого, 2024
Alina Addams 💃🏻
13 лютого, 2024