Alina Addams 💃🏻

Ще одна частина мого парфумерного гардероба…

Ще одна частина мого парфумерного гардероба…

1. Splendor Elizabeth Arden це парфумована вода, яка асоціюється в мене з образом «снігової королеви».

🧊 Від них віє холодом, точніше крижаною свіжістю. Дуже гарно звучать взимку та холодною весною.

Коли вперше нанесла цей аромат він мені пахнув чистою грушею, але коли відстоявся і заспокоївся то розкрився величезним квітковим букетом.

💃🏻Основне, що хочеться сказати про аромат:

💐Звучить цільно, наче великий букет різних квітів, який гарно пахне, але ти не можеш виділити окремі аромати в цьому хитросплетінні. Тим хто не любить аромат конвалії та жасмину за часту не подобається. А прихильникам біло квіткових ароматів прямо скарб.

З фруктів найголосніший бергамот, проте він в тандемі з квітами, не засліплює їх, а підкреслює. Аромат не солодкий, причому зовсім.

Парфумована вода досить стійка, з нею легко можна перестаратися і тоді вона стане хімічною зброєю. Шлейф теж пристойний не дивлячись на оманливу ніжність піраміди.

➕Мега бюджетні

➕Стійкі

➕Шлейфові

Через багатогранність піраміди можуть не всім подобатися. Я не користуюсь ними кожен день, а виключно під настрій, тому мені вони подобаються.

Ще одна частина мого парфумерного гардероба…
Ще одна частина мого парфумерного гардероба…

🔥 Спочатку мене зацікавив мініатюрний флакончик з розпилювачем, так мені хотілося його у свою сумочку.

Потім почала читати відгуки, багато з них були негативними, після відгуку "Якщо це коханка, то хіба що Брєжнєва", я не витримала. Мені вже стало цікаво як же в уявленні інших пахне коханка Брєжнєва 😂

На моїй шкірі:

💃🏻На долю секунди разом зі спиртом з'являється ще якась різка нота і відразу ж зникає. Далі аромат розливається по шкірі наче карамель. Як не стараюсь не можу виділити окремі ноти ні верхівки, ні бази, ні середини, звучить як єдиний ансамбль. А звучить голосно і дуже солодко, аромат такий гарний і загадковий. Хочеться його вдихати й вдихати, щоб розгадати таємницю, але вона весь час вислизає. Сидить близько до тіла, хоча сама композиція досить важка і насичена.

На блоттері:

🙃Спочатку дуже різкі, навіть трохи колючі, потім розкриваються іланг-ілангом, лотосом, ірисом, а от османтус та жасмин звучать наче далеко, в тіні.
Далі плавно теплою деревиною переходить в базу.
На блоттері аромат більш колючий.

На речах:

🤔Спробувала нанести на випрану без віддушки сукню і почула агресивний мускусний аромат, який з часом, коли заспокоївся все ж дуже відрізнявся від аромату і на шкірі, і на блоттері.

🤷🏻‍♀️За нотами не можливо спрогнозувати цей аромат.

Я спеціально запитала думку ще двох незалежних експертів 😂

І всі сказали, що на сукні, на мені й на блоттері це три різні аромати. Комусь сподобалось на шкірі, комусь на блоттері, тобто не можна остаточно сказати, що вони хороші чи погані, вони просто або подобаються, або ні.