YuliHrytskoff

Манікюр на шопінг чи зустріч з подругами

Манікюр на шопінг чи зустріч з подругами

Хочу показати вам ще один свій манікюрчик) Зроблений він був давно, але фото збереглось у галереї. Цей дизайн мені дуже подобається – він жіночний, ідеально підійде для шопігну чи зустрічі з подругами (принаймні, саме такі асоціації він у мене викликає😁) Тому розповідаю детальніше, як зробити такий дизайн нігтів самостійно в домашніх умовах.

Процес підготовки нігтів до покриття – стандартний – знімаємо попередній гель-лак, виконуємо гігієнічний манікюр, надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми, тому не буду детально на цьому етапі зупинятися, а перейду відразу до етапу покриття та дизайну.

Отож, щоб наш гель-лак тримався бездоганно від корекції до корекції, вже акуратно запилені бафом чи м’якою пилкою нігті обезжирюємо спеціальною рідиною, наносимо праймер та даємо йому просохнути на повітрі хоча б хвилинку. Далі – всі нігті покриваємо базою з вирівнюванням і просушуємо в лампі. Тепер переходимо безпосередньо до покриття нігтів кольоровим гель-лаком. На всі нігті, окрім нігтя безіменного пальця, наносимо гель—лак темно-синього кольору (у мене Starlet Professional у відтінку №180), а на ніготь безіменного – світлий сяючий лак, по тональності співзвучний із синім (я використала гель-лак Fox Pigment №040) та просушуємо в лампі. Повторюємо ще один шар лаку із наступною просушкою.

І завершальний етап – дизайн. Для нього я вирішила зробити стемпінг. Переносимо обраний малюнок з пластини для стемпінгу на нігті безіменних пальців обох рук (липкий шар я попередньо не знімаю), видаляємо залишки лаку для стемпінгу з кутикули та бокових валиків рідиною для зняття лаку. Покриваємо всі нігті топом та ретельно просушуємо в лампі. Знімаємо дисперсійний шар (якщо топ його має).

За бажанням – наносимо на кутикулу олійку.

Все, максимально простий у виконанні, але дуже цікавий та ефектний манікюр готовий! Насолоджуємося результатом до наступної корекції!)💙

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Starlet Professional у відтінку №180.

5. Гель-лак Fox Pigment у відтінку №040.

6. Лак для стемпінгу Konad Small Nail у відтінку № KD25 - Black.

7. Пластина для стемпінгу Hugs&Kisses №STZ-L005.