𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Блиск-плампер від Maybelline 004 Red Flag і свотчі 6 відтінків.

Блиск-плампер від Maybelline 004 Red Flag і свотчі 6 відтінків.
Блиск-плампер від Maybelline 004 Red Flag і свотчі 6 відтінків.
Блиск-плампер від Maybelline 004 Red Flag і свотчі 6 відтінків.
Блиск-плампер від Maybelline 004 Red Flag і свотчі 6 відтінків.

Вітаю!
Я вирішила придбати ще один плампер від Maybelline, бо 001 для мене виявився заблідим і мені захотілося чогось яскравіше. Обрала 004 відтінок під назвою Red Flag

Блиск-плампер від Maybelline 004 Red Flag і свотчі 6 відтінків.

Це було неочікуване рішення для себе самої, бо після покупки першого враження були змішані, але все ж таки згодом зрозуміла що мені подобаються ці блиски хоча і не вражають своїм Plump ефектом.

Спочатку мене дратувало печіння на губах і я думала, що не зможу постійно його терпіти, бо не хотіла відчувати ніякого набридливого дискомфорту. Але ... Незабаром моя думка змінилися, бо в ті дні, коли я не використовувала плампер, то ніби чогось не вистачало. Мені напроти все частіше хотілось на губах цей перцевий жар. Дивно, але до нього звикаєш і початкові враження з часом можуть зовсім змінитися. Це наче залежність ))) бо хочеться ще і ще більше пікантних відчуттів. Але, звісно ж, що все індивідуально. Дехто зовсім такого не переносить, а я тепер залюбки.

Блиск- плампер у міцному пластиковому футлярі зі зручним аплікатлром. Він набирає на себе оптимальну/достатню кількість засобу, щоб одразу профарбувати губи.

У флаконі 004 відтінок виглядає дуже яскравим, насиченим червоним і пігментованим, але на губах він напівпрозорий і дає легкий розбавлений відтінок.

Блискіток у ньому не має, текстура приємна, зовсім не липка!

Блиск гарно розподіляється, лягає рівномірно, не розтікається, в складочках не збирається. Якщо не брати до уваги його пекучість, то відчувається комфортно, без единого натяку на липкість.

Плампер надає красивого вологого глянцю, підкреслює рельєф губ, що мені дуже подобається.

Що стосується печіння, то воно для мене не сильне. В перші дні використання здається, що таки добре пече але терпимо і згодом до цього звикаєш, вже не так реагуєш і не загострюєш на цьому увагу.

Після нанесення блиску печія відчутна з перших хвилин, але свого апогею досягає приблизно на 15-20 хвилині. Через пів години цей ефект починає потроху спадати, та може відчуватися навіть і через годину.

plump ефект на моїх губах не дуже виражений. За рахунок екстракту перця чілі прискорюється приток крові до губ і вони звісно набрякають, але не так щоб дуже помітно збільшувалися в об'ємі. Результат є, та не той, на який я розраховувала. Якщо чесно, то очікувала більшого.

Шкіра губ червоніє, особливо чітким стає контур і тоді відтінок блиску здається більш яскравим.

Блиск має непогану стійкість години 2 тримається на губах, а згодом глянець починає потроху сходити. Після нього стан шкіри губ нормальний, а взагалі вони у мене проблемні, та після пламперу їх не сушить і не стягує.

Якщо до блиску доторкнутися язиком, то його теж трохи пече. Окрім перцевості на присмак він навіть солодкий.


У підсумку хотілося зазначити що ця новинка цікава і обов'язково знайде своїх прихильниць, особливо хто полюбляє такі пікантні відчуття. Але не слід розраховувати на приголомшливе збільшення губ, хоча припускаю, що у кожного реакція може бути індивідуальною.