Декоративна палетка яку використовую частіше за все: Maybelline New York Rouge Palette Master Blush
Без неї не обходиться жоден макіяж. Подряпане пакування і затерті рефіли - тому доказ
На днях, коли сиділа робила собі макіяж, зрозуміла що саме СУХИХ рум'ян окрім цієї палетки - в мене і нема ( а ну і однушка від Мейбелін, яку я придбала в надії, що це буде колір як в палетці для компактності) . Чому ж так? Чому такий косметичний шопоголік як я , задоволений всього однієї палеткою ?
Про цю палетку я вже писала рік тому, як тільки з'явилась в клубі, але рік тому я писала ну прям не дуже , то ж повторюю допис про неї. Компактна, в стандартному для Мейбелін пакування, палетка містить 4 відтінки. Ніжний, доволі нейтральний хайлайтер відтінку шампанського і три доволі яскравих відтінку рум'ян. По текстурі і фінішу вони мають щось ближче до сатину, це прекрасно видно на свотчах. На пухнастий пензлик набираються добре, але пилять. Розтушовуються - впринципі гарно.
По затерстості зрозуміло - мій фаворит персиковий відтінок. Це доволі нейтральний і універсальний відтінок, який не має занадто рудого підтону і ідеально підходить дівчатам з холодним тоном шкіри. Відтінок ідеально підходить для роботи, а також якщо наносити поверх кремових рум'ян вдало підходить навіть під рожеві і червоні відтінки.
Другий по затертості - відтінок який в рефілі здається вирви око, хоча насправді доволі носибильний. Рожевий, з Барбі натяком, легко наноситься тоненьким шаром, через що додає дуже гарну холодну свіжість. Він менш пігментований а ніж персиковий, точніше більш прозоріший, але все ще на висоті.
Найсуперечливіший відтінок - колір чи то сливи чи то ще чогось. Щось по типу таупово-лілового відтінку. Він найтемніший з палетки і чесно кажучи, довго не знала що з ним робити. Але коли в моду війшов блашинг, то цей відтінок допомагає трошки затемнити певні ділянки обличчя, при тому гарно змішуючись з іншим відтінком рум'ян. Але це все ще дивний відтінок і ви зрозумієте чому .
Продукт на обличчі я використовую як рум'яна, а також як тіні для повік
Певний час, моїми єдиними "кольорами" в косметичці були ці рум'яна і коли я наважилась на щось яскраве, вони мені дуже сильно допомогли. Саме відтінки цих рум'ян показали мені світ кольорових макіяжів очей.
Так, темно сливовий відтінок, який я не знала як наносити на обличчя, став моїм ідеальним відтінком для очей.
І ось тут нюанс : якщо персиковий і рожевий відітнок мали однакову "поведінку" як на щоках так і на повіках, то сливовий був доволі дивним . Він спокійно тушувався і наносився на повіках, маючи неперевершений яскравий колір, який дуже легко нашаровувався. А ось на обличчі з'являлись плями .
Продукт на очах нанесен за допомогою пензля для розтушовки тіней, поверх припудреного консилера.
Продукт на всьому обличчі нанесен за допомогою скошеного пензля для рум'ян та контурингу поверх "голого" припудреного обличчя.
Коментарі (0)