Як я чистила м іцелярною водою Garnier Skin Naturals все навкруги)
А також це вдалий вибір для зняття легкого макіяжу
Яка ж я стала Галя балувана) Мені подавай преміальну якість за бюджетну ціну) Давайте разом перемиємо кісточки цій міцелярній воді і ви самі для себе вирішите, чи варто купувати її. Бо я вже використала всю до кінця і точно знаю, що повторю)
Якість зняття макіяжу
Досить пристойна. Не вдавал ося зняти лише термотуші. Іншу косметику змивала досить добре, навіть стійку. Я переважно змивала:
- звичайні олівці і гелі для брів;
- олівці для очей, які фіксуються;
- помади у стіках всіх типів стійкості;
- сухі тіні для повік на базі;
- мінеральну косметику (тон, контурування);
- стійкий консилер.
Думаю, проблеми з демакіяжем можуть виникнути тільки у разі зняття суперстійких текстур. Все інше цій міцелярній воді піддається добре.
Економічність
Об’єму 400 мл мені вистачило майже на півроку не дуже інтенсивного використання. Ватний диск змочую доволі щиро, але так, щоб з нього не крапало. Стійку червону помаду волію змивати в 2 підходи (або гідрофільним продуктом, але це вже тема для іншого допису).
До речі, на пляшці написано, що у відкритому вигляді продукт можна зберігати півроку. Якщо ви фарбуєтесь рідко, раджу взяти менший об’єм.
Реакція шкіри
Мені 35, шкіра середньої товщини, нормальна, є перші ознаки старіння, заломи, сухі зморшки. Не можу назвати свою шкіру чутливою, але часто між звичайним продуктом і засобом для чутливої шкіри оберу другий варіант. Міцелярна вода Garnier дуже добре переноситься моєю шкірою. Не було жодної негативної реакції ані влітку (до +40), ані взимку (моя зима 0… +10).
Я так полюбила цей продукт, що тягаю з собою всюди в будь-яку поїздку. Заздалегідь переливаю в маленьку тару)
Склад
Не дуже придираюсь, бо міцелярну воду все одно змиваю. В цьому продукті мене підкупило те, що перелік інгредієнтів дуже короткий: «Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Myrtrimonium Bromide, Poloxamer 184». Нічого зайвого, що могло б викликати подразнення чи робило б формулу дорожчою для нас, кінцевих споживачів.
Трохи занудства
Чогось на Мейкапі в описанні товару є така фраза: «До її складу входять натуральні рослинні екстракти». Я ще раз уважно прочитала склад і так і не второпала, де там ті рослинні екстракти. Якщо ви знаєте, напишіть, будь ласка, мені, неосвіченій))
І ще: часто про міцелярні води (і про цю також) пишуть, що вона не потребує змивання. Garnier Skin Naturals дійсно дуже приємна до шкіри. Але я завжди змиваю. Бо якщо залишити її на шкірі, зону навколо очей та скули починає трохи стягувати. Може це індивідуальна реакція, але я все одно не рекомендую так робити. І на губах також не лишайте, бо гіркувата на смак) А всього гіркого нам і так зараз вистачає.
Інші способи використання
Є безліч способів використовувати міцелярну воду. Саме цю, крім демакіяжу, використовувала так:
- Відмивала фасади меблів і двері від слідів дитячої творчості. Зазвичай купую фломастери, що змиваються водою, але одного разу щось пішло не так і вдома з’явилися звичайні. З фарбованих поверхонь відтирала сама міцелляркою. Простий олівець, доречі, також можна відтерти досить швидко (тільки не з паперових поверхонь).
- Відчищала взуття. На світлому взутті з часом з’являються темні риски. Свіжі неглибокі сліди відтираю міцелярною водою. І іноді вона справляється краще, ніж найдешевша піна для чищення взуття. Мова тільки про шкіру або замінник шкіри, і тільки в тому випадку, якщо тест на непомітному місці прошов вдало.
Бажаю вам вдало поповнювати свою косметичку продуктами, толерантними до шкіри)
Коментарі (0)