Анна

Perfector 4in 1

Perfector 4in 1

Я візажист і завжди перед тим як покласти косметику у кейс тестую на собі.У мене нормальна схильна до сухості шкіра,трішки розширені пори ,є пігментні плями та ластовиння(фото 1)

Я наносила перфектор на просто очищену шкіру без зволожуючого крема в якості тонального засобу(фото 2)- дуже сяючий ,навіть у похмуру погоду він дуже круто підсвічує обличчя і вирівнює тон шкіри, лишає її живою,натуральною,він не дуже перекриває ластовиння ,з ним його трішки видно,я люблю такий ефект.Текстура тонка ,не відчувається на шкірі.

У мене дуже світла шкіра,тон 00- спочатку здався жовтим та темним (фото 3)- але ростушувався в ідеально сів ,від шиї не відрізняється.

Я наносила його разом з матуючою пудрою - дуже гарна комбінація(фото 4) ,т -зона лишається матовою,а все інше натурально сяє .

В якості бази під тональний крем мені теж дуже сподобався(фото 5) ,круто виглядає під штучним світлом-на фотосесію у студії чи на роботу в офісі я би радила .

Як хайлайтер він для мене не дуже ,занадто ніжний,практично не видно.

6 годин на мені протримався прекрасно.

З мінусів пори не приховує,тож для шкіри схильної до жирності та розширеними порами я би не радила. Для схильної до сухості та нормальної шкіри продукт топ.

Поклала собі у кейс візажиста,буду використовувати на клієнтах з відповідним типом шкіри.

Perfector 4in 1
Perfector 4in 1
Perfector 4in 1
Perfector 4in 1
Perfector 4in 1
Анна
1
Підписники
0