Перемежко Елена

#ScentOfTheDay2

#ScentOfTheDay2

Вітаю!

Сьогодні я хочу розповісти про ще один парфум, який я люблю і спогади про який я ирішила освіжити, нещодавно вдягнути його на роботу.

Загалом, це приємний пврфум, але на мені він все таки вередливий (як і попередній). Та я все одно не можу його не любити. Отже, яка вона зі мною: репліка Devil Tender Ex Nihilo в форматі Luxury Perfume?

Просте, мінімалістиче. Флакон 65 мл зі скла, простий пульвік і зображення прекрасного оригіналу на коробочці та наліпці.

Отже, перед вами - чудовий представник класично-жіночних ароматів: квітковий абстрактний парфум про рожеві квіти, помірну ненав'язливу солодкість і пудру.

За своєю структурою моя репліка Devil Tender скоріше нагадує Burberry Body - це так само абстрактно-квітковий парфум з деякими “гострими гранями”, який тим не менш уособлює особливу теплоту.

Старт моєї репліки починається квітковими нотами: приємні солодкуваті рожеві квіти сплітаються з відтінком грейпфруту. Є легка гірчинка; в початковому етапі розкриття на мені аромат значно “маслянить”.

Трохи згодом проступає квіткова частина: це абстрактні рожеві квіти, що все ще можуть (за несприятливих умов) віддавати олією, але загалом - це доволі ніжна симфонія з не дуже впізнаваних рожевих квітів - така собі пом’якшена ніжно-рожевого кольору троянда (з якої витягли характерну терпкість), яка доповнюється ледь-ледь помітною гірчинкою та чимось м’яким, що схоже на кашмеран в мікродозі.

В базі до квітів додасться пудровий відтінок: але це дуже легка, ніжна пудровість, в якій, якщо дуже добре прислухатися, можна вирізнити ваніль. Проте ванільні ноти є настільки невловимими, що аромат залишається квітковим і геть не обтяжливим.

• Тип: квітковий, пудровий.
  • Солодкість: близька до природно-квіткової, приблизно середньої інтенсивності.
  • Кислинка: майже відсутня.
  • Загальне враження: не задушливий, нейтральний.

Я досить добре вловлюю Devil Tender в виді цієї репліки від себе десь 4 години. Сліди аромату на одязі дуже прижмні, особливо коли на вулиці мінус, і можуть лишатись протягом доби.

Враховуючи те, що я інколи чую ці парфуми від себе довше від 1-1,5 годин від моменту нанесення, я роблю висновок, що легкий короткий шлейф аромат таки має.

• Стійкість: шкіра: 4-6 годин; волосся - 8 годин; одяг - до 1 доби.
  • Шлейф: легкий, короткий, до 1 м; акварельний.
  • Добре відчуваю аромат: 3-4 години від нанесення.

Є деякі парфуми, що викликають в мене чітку і певну асоціацію з віком чи загальним образом жінки, якій би він пасував.

Цей парфум я бачу на молодих жінках 28-35 років. Мені здається, що він відносно “глибокий” і розкриває різноманітні грані особистості, які об'єднує в собі одна людина: певну м'якість і турботливість наряду з очевидною не-наївністю, сприйняття і прийняття себе… (важко це зібрати докупи і пояснити🙈). На більш юних дівчатах він не буде супер-недоречним, просто такі вже в мене асоціації.

Це - цікавий аромат, і в мене з ним “гойдалки” від любові до нерозуміння. Але все ж таки, за ті хвилини кайфу, що в нас були, я готова пробачити йому недосконалість.
Цей парфум має переважно сподобатись тим, хто любить Burberry Body, оскільки обидва вони капризні і схожі за типажем, а Боді - дуже непростий екземпляр. Хоча Девіл Тендер позбавлений кислинки як в Бербері.
Ще, якщо у вас гарно складається з парфумерією і майже ніщо ніколи не маслянить, він буде цікавий для тих, хто полюбляє занятий Avon Sensuelle, однак варто врахувати, що тут в рази менше кашмерану та й в цілому Сенсуель якось м'якше іде в розкритті попри шорстуватість.

А я сподіваюсь, що мій допис був цікавий😃 і бажаю всім приємних знахідок як серед парфуму, так і серед різноманіття косметики. До зустрічі, друзі🩷