Олена В

Mon Paris Yves Saint Laurent

Прем’єра аромату:2016
Країна ТМ:Франція
Зроблено в:Франція
Стать:для жінок
Класифікація:елітна
Тип аромату:фруктові, шипрові
Початкова нота:Calone, Апельсин, Бергамот, Груша, Малина, Полуниця, Танжерин
Нота серця:Апельсиновий цвіт, Дурман, Жасмин, Жасмин самбак, Півонія
Кінцева нота:Ваніль, Кедр, Листя пачулів, Мох

Який же він красивий! Романтичний, легкий і дівчачий. З ним все просто: смачний суничний (мені чомусь не полуниця, а яскрава суниця ввижається)верх, трохи цитрусової кислинки і гарна квіткова серединка на базі кедрового аромату. Мені здається, що саме база із кедра і моху дуже згладжує цю солодкість ягід і прибирає компотне звучання. Середина-це білі квіти. Для мене білі квіти-це аромат чистоти і легкості. В цьому ароматі саме так і є. Ягідна солодкість,яка прекрасно поєднана з білоквітковою ніжністю. Цей аромат мрійний,компліментарний, захоплюючий. Мені він дуже подобається своєю непримхливістю, зрозумілістю та безтурботністю. Просто легкість та краса.

Шлейф є, але він не потужний у мене. Стійкість середня,години 4-5. Але я думаю,що це просто настільки мій варіант,що я з ним зростаюсь і він як моє продовження. Тому і не чую довше.

Цей красивий флакон і цей неймовірний аромат вміють підняти настрій і надати легкості навіть в похмурий день. Це як прихід весни. До речі, він дуже гарно звучить на початку весни, коли ще холодно і вітряно,але всі в очікуванні тепла.

Дуже рекомендую цей життєрадісний та чарівний аромат!❤️

Зі святом кохання!❤️