Kizza

Робимо бутафорію до образу Купідона

Робимо бутафорію до образу Купідона

Поки вся стрічка наповнюється милими рожево-червоними макіяжами я трохи розбавлю її своїми намаганнями в бутафорію😜

Справжнє використовувати не хотіла, тому на допомогу прийшов лист тоненької eva foam, що чисто випадково в мене був (жартую, то мені чоловік на ДН подарував). Накреслили купу заготовок, нарізали їх. На одне перо йде 2 заготовки+шматочок тонкого дроту., щоб можна було гнути.

Проклеїли контактним клеєм, дали просохнуть і зробили насічки які іноді внаслідок користування формуються на опахалі. Якщо що - то перо складається зі стрижня і опахала. Такий от коротенький біологічний екскурс😉

Фарбування я робила в один, але дуже жирний шар акрилової фарби для тканин. Промалювала опахало, так щоб виглядало норм і лишила сохнуть. Просихали вони пару годин. Поки все йде за планом ❤️

Проходимо процес шейд енд лайтінга, або додаємо де треба світло і тінь. Все це зроблено металізований порошком від Mehron і чуть тінями Beauty Bay. Видно, як прикольно вони починають виглядати🤗

І тут мене понесло. Я захотіла ґлітера - щоб було повеселіше. Вся квартира була в ґлітеринах, не дивлячись на те, що я дуже акуратно працювала. Але то завжди в мене так з блискітками - вони просто заповнюють собою простір🤣 Поклала щоб все дуже добре просохло.

Розклала пір'ячко і за допомогою двостороннього скотчу і давнього закляття яке починається на "йо" і закінчується на "ть" сформувала крила на заколках і щоб воно трималось на голові саме там де мені потрібно, а не силі тяжіння - додатково прикріпила їх заколками до обруча.

Фінальна примірка і...

Давайте начистоту, це виглядає - ніби я крило голубу відірвала. Навіть в колір потрапила🤣. Саме тоді до мене прийшла ідея, що традиційного Хєрувімчика в мене не буде.😯

Подивившись на крила, я зрозуміла, що це більше схоже на крила якоїсь фантастичної істоти, аніж на крила голодупого і рум'яного малючка. Так і прийшов збірний образ зі скандинавської міфології. Ну що, тоді і стріла повинна бути відповідною. Зі збережених референсів мені сподобалась така стріла. Тому беремо за основу її.

Спочатку думала теж зробити з eva foam, але вже товщої. Проте так, як я від природи маю руки з тазу під 45° нарізати не вийшло. Тому в хід йде пластилін для скульптурування. Кривенько-косенько я зробила основну, бо планувалось потім пройтись шкуркою для вирівнювання граней. Була неілюзорга можливість ту стрілу просто зіпсувати, якщо робити це "по свіжому". Віднесли на кухню сохнути.

Не дала я повністю висохнути стрілі, адже мене час підганяв, тому чуть зашкурила грані, щоб не геть криве було і почала фарбувати. Дякую акрилу для тканин, що він прекрасно накладається на різноманітні поверхні❤️ поверх підсохшого шару акрилової фарби додаю срібний порошок і пігмент від Owl Serena, про нього ви могли прочитати в блискучих підсумках 2023 року✨. На темному і липкому він розкрився, як неймовірна коштовність, хоча блиску йому не займати і в соло нанесенні. Древко я покрила порошком бронзи і золота від Mehron.

Мені прям супер сподобалось це все робити, а особливо коли ти усвідомлюєш, що в тебе все виходить. Може не так, як ти бачила це в голові, але всеодно виглядає прикольно.

Дякую що дочитали, до зустрічі в нових дописах❤️