Алла

Раз-два і готово;)

Раз-два і готово;)

Останні тижні виявилися для мене складними в плані здоров’я. Уколи, таблетки, крапельниці - все це, очікувано, негативно вплинуло на мою зовнішність. Коли мені вже стало краще, я вирішила терміново відновлюватися не тільки внутрішньо, а й зовнішньо. Першою прийшла мені на допомогу антивікова сироватка-ролер від FarmStay з муцином чорного равлика. Я почала наносити її під очі вранці та ввечері.

Хоча є відомий жарт, що можна недосипати, недоїдати, перепрацьовуватися і потім сподіватися помаститися слизом з попки равлика і одразу стати красунею, але доля правди в цьому жарті таки є.

За час користування ролером я помітила зміни на краще. Шкіра стала більш зволожена та свіжа, висвітлена. Ролер її охолоджує та розгладжує дрібні мімічні зморшки.

Сироватка приємно пахне. Часом у мене викликають алергію засоби для догляду за шкірою під очима, але цього разу все добре.

Окрім муцина равлика, який активізує синтез колагену та еластину, сироватка ще містить морську воду з мікроелементами та треголазу, що захищає шкіру від стресів.

Словом, те, що треба, щоб освіжити свою зовнішність перед виходом на роботу після лікарні;)

Раз-два і готово;)
Раз-два і готово;)
Раз-два і готово;)
Раз-два і готово;)