Clinique Cheek Pop Blush Pansy Pop
Я повелась на моду з рожевими рум'янами. Свотчила Dior і взагалі колір не зайшов, то ж я продовжила пошуки. Хотіла рожеві, але при цьому холодні рум’яна, аби пасували до пастельних чи блакитних образів. Вибір пав на Clinique у відтінку Pansy Pop.
Пакування на фото виглядало надто просто. З цікавого тільки рефіл у вигляді квітки. Але в житті сам пластик досить сильний, в руках відчувається дорого і приємно, мені подобається.
Коли зробила свотч на руці - злякалась. Подумала що вони надто холодні та мають злегка фіолетову базу.
Нанесла в макіяжі й вийшла краса. На обличчі фіолетової бази не бачу. Тільки легкий холодний рожевий, злегка пастельний колір. Схожий на бузкові троянди. Текстура ніжна, але й не пилюка. Добре спресовані, то ж вистачить на вічність. Наносяться просто і легко. Це наче матова серія, але відчуття що в них є ледве помітне додавання сатину.
Носяться стійко протягом дня. Тільки у вечері я вже не бачу їх на собі. Але це може бути через штучне освітлення, яке зʼїдає легкі кольори.
Люблю їх носити з пастельними макіяжами, то ж на весну чудовий варіант. Але й взимку до світло блакитних очей можу додати. Влітку не використовую, бо з моєю засмагою відтінок виглядає брудно. То ж для теплошкірих не раджу.
Загалом вважаю що це вдала покупка. Тут цікавий колір який мені пасує. А це рідкість для холодних рожевих рум’ян. Якщо ви такого ж тону як я раджу придивитись до цього відтінку. А раптом вам не потрібен такий колір, можете глянути загалом на лінійку, бо це досить симпатичні рум'яна які піднімуть вам настрій своїм милим пакуванням.
Коментарі (0)