Yana Osyka

Clinique Cheek Pop Blush Pansy Pop

Пакування на фото виглядало надто просто. З цікавого тільки рефіл у вигляді квітки. Але в житті сам пластик досить сильний, в руках відчувається дорого і приємно, мені подобається.

Коли зробила свотч на руці - злякалась. Подумала що вони надто холодні та мають злегка фіолетову базу.

Нанесла в макіяжі й вийшла краса. На обличчі фіолетової бази не бачу. Тільки легкий холодний рожевий, злегка пастельний колір. Схожий на бузкові троянди. Текстура ніжна, але й не пилюка. Добре спресовані, то ж вистачить на вічність. Наносяться просто і легко. Це наче матова серія, але відчуття що в них є ледве помітне додавання сатину.

Носяться стійко протягом дня. Тільки у вечері я вже не бачу їх на собі. Але це може бути через штучне освітлення, яке зʼїдає легкі кольори.

Люблю їх носити з пастельними макіяжами, то ж на весну чудовий варіант. Але й взимку до світло блакитних очей можу додати. Влітку не використовую, бо з моєю засмагою відтінок виглядає брудно. То ж для теплошкірих не раджу.

Загалом вважаю що це вдала покупка. Тут цікавий колір який мені пасує. А це рідкість для холодних рожевих рум’ян. Якщо ви такого ж тону як я раджу придивитись до цього відтінку. А раптом вам не потрібен такий колір, можете глянути загалом на лінійку, бо це досить симпатичні рум'яна які піднімуть вам настрій своїм милим пакуванням.

16 лютого, 2024
Yana Osyka
16 лютого, 2024