Vikulyk

Чудовий продукт, який виправдовує свою ціну

Чудовий продукт, який виправдовує свою ціну

В мене є три олійки, і вони дуже класні, сьогодні розповім про найдорожчу "Chronologiste", взагалі марка Kerastase досить коштовна, а ця серія то взагалі лакшері, я особисто найшла за супер привабливою ціною, наскільки це можна.

Масло, як і інші продукти фірми з насиченим парфумованим запахом, я таке обожнюю, але знаю є люди, які цураються запахів у доглядовій косметиці, тому майте наувазі.

Бутилочка склянна, це мені теж подобається, доречі масло з цієї лінійки найважче.

Взагалі тип волосся у мене дуже проблемний: сухе, в'юнке, себорейне, схильне до алопеції.... повний набір, тому мені потрібний сильний догляд

Як можу, так намагаюсь показати ефект, зразу після нанесення.

Це масло надає гарний блиск, обтяжує його, воно досить силіконисте, гарно і рівномірно розповсюджується, трошки витягує і дисциплінує волосся, я його наношу, відступаючи декільки сантиметрів від коренів, навіть на чілку наношу, воно вбирається і ефекту засалення не буде. Взагалі, коли користуюсь такими штуками, то забуваю про електризацію чи посічені кінчики. Часто мені люди доказують про шкоду силіконів, бла-бла-бла, неслухаю їх, бо маю багато гіркого досвіду і знаю, що силікони добре діють на моє волосся.