Annet🦄

Новий заспокоюючий догляд за шкірою голови

Новий заспокоюючий догляд за шкірою голови

Дякувати вам, мої хороші, і долі, що в моєму житті з'явилася ця спільнота. Ваші поради реально покращили якість мого життя. І почалося це із нового догляду за шкірою голови. Шкіра в мене вибаглива, часто трапляється лущення, свербіння - іноді так, що хочеться плакати або когось вбити - тут все залежить від дня циклу. Так ось до теми.

Мені порадили оцей шампунь і він реально працює - жодного лущення шкіри, жодної лупинки на волоссі, шкіра спокійна, а не рожева і подразнена як зазвичай. Я була дуже здивована, що виявляється такі засоби існують. Того дівчатам із дерматитом шкіри голови, або схильністю до появи незрозумілих сверблячих елементів щиро рекомендую.

Другий етап після очищення я обрала оцю охолоджувальну масочку для шкіри голови. Це щось нереальне - ніби ментолом голову намастила, але то не той ментол, що створює неприємні відчуття і ніби морозить. Ні - тут все лагідно! Шкіра заспокоєна, волосся гладеньке.

Щиро можу рекомендувати цю комбінацію. Тут як бачити є невеликі об'єми і можна затестити без значного впливу на бюджет, проте віднайти дієві класні засоби цілком вірогідно!

Цілую🌸