Annet🦄

Derma E Skin Restore Advanced Peptides & Flora- Collager Night Moisturizer

Derma E Skin Restore Advanced Peptides & Flora- Collager Night Moisturizer

Докидувала я оце в корзину собі маленьких приємностей серед пробничків і рука потяглася до Derma E, адже аромат та консистенція гелю від шрамів, про який я писала ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/30627/

були дуже приємними.

Слід відзначити, що розмір пробника прямо таки велетенський, якщо потрошку його використовувати, то можна розтягти його на днів 3 точно.

  • Отже з першого використання я подумала, що крем досить таки непоганий і поки наносила запах здався мені навіть приємним. Але за хвилину моя думка змінилася на протилежну, бо смердить цей кремчик просто неймовірно - додайте до аромату трав смердіння носків - ось щось приблизно таке.
  • Далі я не зрозуміла чого по обличчю пішли розводи - сам крем тілесного кольору, але при нанесенні чогось дає білі розводи. Перший раз я подумала, що нанесла забагато крему, але і другий, і третій рази історія повторювалася, хоча крему я мастила вже поменше.
  • А тепер добираюся до неприйнятного для себе пункту в принципі - відчуття стягнутості шкіри після використання. Як я розумію задумка цього крему була саме у підвищенні пружності шкіри, зменшенні зморшок - зменшення я звичайно не побачила (за три дні дива б і не сталося), але ось стягнутість шкіри.... Я це відчуття в принципі не люблю і роблю усе для того, аби дати їй якомога більше зволоження.

Так що три мінуси і я розумію, що повну версію цього кремчика точно брати не буду і всім дівчатам, які роздумують над покупкою цього засобу раджу почати з пробничка.

Розказуйте як вам цей кремчик?