ksnklb

Приводжу брови у порядок з Essence

Приводжу брови у порядок з Essence

До тестування мила для брів від O’BAYS я вирішила підійти дуже серйозно і нарешті пощипати брови. Це я довго відкладала і думала, що все зроблю у майстрині, та час і новий пінцет випробовувати 😉.
І ні, це не #donotdothat, мені подобаються такі брови 😅. А ще я вирішила залишити відростати кінчики брів, вже рухаюсь до виконання пункту плану про брови.

Приводжу брови у порядок з Essence

Пінцет звичний, не великий і зручний. Має силіконову резинку, прийшов мені у пакуванні, як зазначено на сайті.
Оскільки замовляла його не тут, очікувала побачити інший дизайн, та принаймні Мейкап чесний, тут реальний дизайн представлено.
А прийшов мені з цими от смайлами, мило, та очікувала не це. Дизайн мене трохи засмутив.
Попри це пінцет чудово виконує свою роль.
Самі "щипці" металеві, на дотик трохи жорсткі.

Спочатку я заварила чай з м'ятою, взяла щіточку, щоб причесати брови у потрібну форму та пінцет, звісно ж.

Чудово, він добре вищипує навіть тонкі та та короткі волосинки. Зі старим пінцетом все було довше і важче, бо він міг зачепити за випустити волосинку, а тут все добре: пінцет захоплює та легко вириває, без ранок та болю, навіть жодної сльозинки не було при цьому процесі.
Одну волосинку, я правду кажучи, все ж за власною необачністю вирвала зайву, на лівій брові, ну не зручно мені правою рукою вищипувати ліву брову 🤷🏻‍♀️. Та, на щастя, вона густіша та на ній це не видно.
А пінцетом я залишилась задоволена, він чудово виконує свою роль, має приємний вигляд, зручно тримати у руці, він легкий та комфортний.