Milans

Маска для волосся - чи бальзам?

Маска для волосся - чи бальзам?
Маска для волосся - чи бальзам?

Крім моїх улюблених ketastase і chi, я 4 роки не можу знайти заміну корейській масці для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask. Ось як не намагалася, але поки результат не втішний 😂 я багато разів писала на неї відгук під товаром. Але допис присвячений цій масці я не робила. Тому вирішила поділитись з вами моєю маско-залежністю.

По-перше, я не користуюся нею як маскою, у моєму догляді цей засіб сприймається як звичайний кондиціонер/бальзам, не більше. Купую я її у двох формах, літрову та по 150 мл. Маленькі зазвичай беру коли на них акція, відповідно замовляю штук по 5. Мені цей формат підходить для поїздок, дуже зручно.

Я думаю багато дівчат її пробували, і вона з розряду - одні в шоці, не розуміють взагалі її суті, інші - в повному захваті. Ось я належу до тих хто закохався в неї. Сказати, що я прямий у захваті звичайно не можу, але для мене це дуже хороший бальзам для волосся. Іноді мене трохи бісить ментол у складі, напевно тому я і намагаюся знайти альтернативу, але таку м'якість і шовковистість швидше за все саме він і дає (можливо це не ментол а щось схоже на нього 😅 )

Якщо ви не встигли затес цю маску - то звісно рекомендую 🫶

Маска для волосся - чи бальзам?