Олена В

Chance Eau Tendre Chanel

Chance Eau Tendre Chanel

Привіт,дівчата!

Ви вже чекаєте весну? Я дуже!!! Так вже хочеться тепла,сонця та оптимізму!

Ось чому і вирішила написати про аромат,який, як мені здається, доповнює початок весни!

Класифікація:елітна
Тип аромату:квіткові, фруктові
Початкова нота:Айва, Грейпфрут
Нота серця:Жасмин, Троянда
Кінцева нота:Білий мускус

Chance Eau Tendre війшов в світ в 2010 году. Парфюмер: Jacques Polge.

З кожним ароматом у більшості з нас є асоціації. Якісь емоції супроводжують їх, чи навіть образи людей. Наприклад у мене з класичним Chance (2005 року)-це новорічні свята, бо мені його подарували вперше саме в ці дні і саме в морозну свіжість він звучить ідеально: як бризки шампанського: дзвінко, яскраво, непересічно.

А Tendre...ідеальний на початок весни! Коли ще холодно і вітряно, а навкруги вже є цей аромат весни і очікування тепла та пробудження природи. Коли хочеться вже зняти теплі шапки, дуті куртки і вдягти легкі твідові пальта з яскравими шаликами. Цей аромат як легкий подих ранньої весни: довгоочікуваний і дуже бажаний!

Chanel Tendre дійсно заряджає настроєм, додає впевненості та романтичності. Це емоційний вибух! Вже більш виважений, жіночний і дуже елегантний аромат.

Флакон, як у всіх шансів, дуже лаконічний і простий. Але виглядає привабливо.

Отже, Chanel Tendreце квітково-фруктовий аромат. Бо тут є хрустка свіжа айва (не з варення) і квіти. До речі, я айву спочатку не впізнала в ароматі. Все думала ну чому ця цитрусовість так солодко звучить? Прочитавши про ноти, зрозуміла. Айва пом'якшує цитрусовий аромат, обрамлюючи в солодку ніжність. База дуже приємна, пудрова. Не приторна.

Цей аромат вміє переливатися і захоплювати. Все в ньому зважено і звучить разом, доповнюючи один одного. Дуже компліментарний і ніжний. Шлейф солідний.

Стійкість хороша: годин 7-8. На одязі звучить якось більш прозоро, вуально. На тілі гучніше.

У мене з цим ароматом є теж асоціація: холодний день,сонце то виходить,то ховається за важкі хмари. Ще немає трави чи листя на деревах. Але на фруктових деревах вже з'являються перші рожеві квіти!🌸

Дякую що читаєте!