Бюджетні водост ійкі туші Essence чи Revolution?
Навіть найгарніші вії можна зіпсувати вибравши неякісну туш. Сьогодні на огляді та в порівнянні дві досить бюджетні ВОДОСТІЙКІ туші, яка ж з них краща і чи є серед них та, що варта уваги?
Перший піддослідний Essence Lash PRINCESS туш для вій для створення ефекту штучних вій водостійка. Що ж вона нам обіцяє?
Надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму.
Властивості:
- забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення
- надасть віям густоти
- подовжить довжину вій
- підкреслює форму очей
Що ми маємо насправді?
- туш має зручну щіточку, яка добре профарбує вії у коренів
- набирає достатню кількість продукту, не занадто багато
- гарно профарбовує
- подовжує
- не склеює війки між собою
- вії справді виглядають гарно і ляльково
Але є для мене певні мінуси, через які я не користуюсь нею:
-на моїх віях вона дуже осипається, не важливо скільки шарів я нанесла, навіть від одного шару я стаю просто пандою вже за декілька годин(
-також досить важко змивається з війок, треба або добре деякий час тримати спонж з міцелярною водичкою на оці, або використовувати двофазні засоби або ж гідрофільну олію/бальзам
Другий наш піддослідний Revolution Relove Power Lash туш для об'єму вій водостійка. Які ж заявлені особливості цієї туші?
Надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму.
Властивості:
- надасть віям густоти
- подовжить довжину вій
- має інтенсивний колір
Що ж ми маємо в реальності?
- туш стійка
- не осипається
- подовжує
Але мінусів набагато більше ніж плюсів:
- найголовніший її мінус це її щіточка, вона величезна, через що:
- набирається занадто багато продукту, який склеює вії між собою, тому нанести більше ніж 1 шар не можливо
- профарбувати вії від кореня це нереально
- разом з віями ти профарбуєш все навколо-верхню, нижню повіку, око, брову і вухо🤣 Звісно я гіперболізую, але суть ви зрозуміли
Прошу Вас оцінити ефект від використання в коментарях та яка туш, на вашу думку, виглядає краще?
А яка Ваша улюблена туш для вій?
Коментарі (0)