Олена В

Twilly d’Hermès Hermès

Twilly d’Hermès Hermès
Twilly d’Hermès Hermès

Привіт, дівчата!

Сьогодні розкажу вам про дуже незвичний як на мене аромат під назвою Twilly d’Hermès. Зразу ж спойлер: я до нього не звикла і його не зрозумію!

По-порядку.

Прем’єра аромату:2019 Країна ТМ:Франція Зроблено в:Франція Стать:для жінок Класифікація:елітна Тип аромату:квіткові, шипрові

Початкова нота:імбир, гіркий апельсин, бергамот.

Нота Серця:тубероза, жасмин, апельсинове цвітіння.

Базова нота: сандал, ваніль

Twilly d’Hermès Hermès

Дуже гучний і дуже стійкий. Це звичайно плюс, коли аромат тебе закохав у себе. А якщо ні?

Мені пахне сильним спеціями, імбирьом натертим і перцем. Перець дуже жгучий і "ядрьоний". Це не тендітний аромат, а аромат з характером. Я цей характер так до кінця й не розгадала. Хоча треба віддати належне: зараз взимку він звучить більш прозоро і навіть є якісь привабливі нотки. Влітку його просто неможливо носити.

😣

Починає розкриватися сильними спеціями і навіть старим одеколоном. І лише через деякий час я відчуваю квіти: туберозу в кубі. Так і чую як вона мені каже: " Добрий день. Дозвольте представитися. Я Тубероза Туберозка Туберозівна! "

Як ви вже зрозуміли, це не ніжна туберозка, а тубероза колюча і якась отруйненька і в'їдлива (якщо вона може бути такою).

База тут красива, легка і якась вершкова. Але до бази ще треба дотерпітися і дочекатися.

Аромат не відповідає грайливому та елегантеому флакончику в шалику і веселій шляпці. Аромат важкий і дуже серйозний, на любителя. Я не почула тут елегантності, збавлення, флирту. Я почула серйозність, якусь навіть вінтажність. Так пах старий сундук з ялинковими іграшками у моїх батьків. Щось таке. Точно не мій аромат. Він проникає в усі закутки кімнати і пахне навіть тоді, коли твій і слід простиг.

Стійкість просто шалена. На одязі-до прання. Але на одязі, на щастя, дуже солодко звучить, без колючості. Щаслива, що в мене лише пробник.

Але я знаю людей, яким цей аромат дуже подобається. Звичайно не на всіх він розкривається так, як на мені.

Аромати-це так індивідуально!

Дякую за увагу!❤️