Annet🦄

Міцелярна вода від Bielenda

Міцелярна вода від Bielenda
Міцелярна вода від Bielenda

Сьогодні хочу розповісти про невеличке відкриття у царині демакіяжу. Терміново знадобилася міцелярна водичка, а бюджет був обмежений, то ж я ризикнула і замовила ось таку від Bielenda 3 in 1 із гіалуроновою кислотою та розою. Чогось саме такого варіанту я на сайті наразі не бачу, але знайшла дуже подібну, то ж сподіваюся, що це бренд просто трошки змінив пакування.

Водичка гарно очищує шкіру обличчя, промочений нею ватний диск легко ковзає по шкірі (думаю що це гіалуронка дає такий ефект). Щодо до демакіяжу очей не впевнена - потримала диски на очах, зачекала, але потім проводила ватною паличкою і трошки туші такі у куточку залишилося. Не критично, але від міцелярок CeraVe або Bioderma такого не буває - там все завжди чистеньке. То ж мабуть гарно її все ж комбінувати з гідрофільною олійкою або бальзамом спеціально для демакіяжу очей. Так, танці з бубнами, але може хтось і не проти. Я все одно очі змиваю окремо від всього обличчя.

У інструкції написано, що цю водичку можна не змивати - і дійсно відчуття стягнутості після неї немає. Але не думаю що варто довіряти виробнику і я все ж раджу залишки міцелярки змивати пінкою, гелем, ензимкою... хто чим звик.

Як вам така міцелярка? Чи вже користувалися міцелярками від Bilenda?