Хайповий тонік Bielenda…
Хайповий тонік Bielenda… Або засіб, з якого важко “злізти”.
Вітаю!
Піддавшись спокусі, і я теж спробувала цей знаменитий мезо-тонік. Перша пляшечка була взята, бо гарні відгуки і акція мене підкупили; друга - бо ще була можливість взяти його за прийнятною ціною…
А от втретє я вирішила придбати інший засіб, про що значно пошкодувала. Як назло, в той же час грошей в мене було небагато, і довелось повертатись до звичних бюджетних аналогів.
Отже, про тонік в користуванні
Я використовувала цей засіб на ватному диску двічі в день, протирала обличчя після вмивання зранку і ввечері. Загалом за таким використанням пляшечки мені вистачає десь на 1-1,5 місяці.
Мої очікування від тоніка:
- Зменшення (в ідеалі - зникнення) прищів або ж ефективне попередження висипань;
- Зменшення рельєфу і “забитості” шкіри, пор.
Це, власне, все - подальшу роботу (зволоження, захист, тощо) з лицем мають робити інші засоби - креми та сироватки.
І цей тонік був непоганий - але не ідеальний. Тактильно, в порівнянні з іншими засобами, він давав менше зволоження (хоча це і не головне для мене). Мені сподобалась його робота щодо пор біля носу - якось він і справді трохи “стягував” їх і підшкірний рельєф наче навіть трохи сходив.
Але висипка на обличчі все одно з'являлась періодично. Це засмучувало, т.я. звичний ціновий сегмент моїх тоніків сягав 40-60 грн, за цей же засіб доводилось платити в середньому 100-140 грн, витрачання він так само як і більш дешеві засоби…
Вирішальною крапкою цієї історії став стан мого обличчя після двотижневої поїздки на західну Україну - там моє лице забилось білими комедонами попри мінімальне вживання зволожуючих засобів, вмивання пінкою Dr. Sante Cucumber і щоденне використання цього тоніку.
Зараз я знов вимушено повернулась до тих засобів, які використовувала раніше (про це хочу писати окремий пост і сподіваюсь, він буде гуд). А про цей тонік можу сказати лише одне: якщо ви дійсно впевнені, що готові перейти на щомісячний косметичний засіб за ціною +-200 грн (а саме це - його повна ціна в наших магазинах) за одну “штучку” (а тих штучок треба геть не одну) - то це ОК. Для себе ж, попри дієвість тоніку, я не побачила в ньому ні таких дійсно суттєвих переваг, ні абсолютного вдоволення його ефектами, щоб зупинитися на цьому засобі і справно віддавати певну суму за один із двох-трьох необхідних етапів догляду.
На цьому в мене все; бажаю вам гарних знахідок для догляду за собою та краси, які будуть вам по кишені😃
Коментарі (0)