Maybelline SuperStay Vinyl Ink відтінок 55 Royal
Серія помад які завірусились по всьоому інтернету)) Звісно, через такий розголос її просто не можна не затестити!
Ще одна покупка за рекомендацією тт 😀 Довго шукала саме цей глибокий, винний відтінок. В житті він мені сподобався ще більше, та для повсякденної червоної помади, гадаю, буде ту мач 🤔 а ось для вечірнього мейку - саме то!
Мені подобається і концепція помади, й сама помада. Стійка, яскрава, зручна у нанесенні, не пересушує. Трохи липне, але не викликає дискомфорту на губах.
Не хочу заглиблюватися в її характеристику, але це як раз той випадок коли інструкцію варто прочитати, адже це допоможе вам у носці. (Рекомендація від виробника: щоб стійка помада не липла, рекомендуємо дотримуватися техніки нанесення : 1. Струсити помаду перед нанесенням; 2. Нанести за допомогою аплікатору на сухі губи, тонким шаром; 3. Дати помаді висохнути, перш ніж стиснути губи.)
Моя загальна оцінка 9,5/10! я вражена стійкістю та якістю, тому рекомендую її всім, хто шукає довготривалу та насичену помаду в свою косметичку. Тепер придивляюсь до більш базового відтінку ❤️
Коментарі (0)