Кузя Ю-а

Повертаємо молодість з weleda

Повертаємо молодість з weleda

Рано чи пізно кожна з нас може зустріти такі проблеми, як: сухість, лущення шкіри, пігментація, поява зморшок та зниження пружності шкіри обличчя (особливо після 35 років).

Мій варіант для попередження та усунення цих неприємностей: Нова ліфтинг серія з Гранатом та пептидами Маки перуанської від бренду швейцарської натуральної косметики Weleda.

Взагалі, в цій лінійці є 5 продуктів: Гранат та пептиди Маки перуанської крем-ліфтинг денний, крем-ліфтинг нічний, крем для шкіри навколо очей, сироватка та олія-бустер для обличчя.

Але хочу написати про все по черзі, бо засоби реально варті уваги.

Переваги косметичних засобів з цієї лінійки:

  • Розгладжують і зменшують дрібні і глибокі зморшки.
  • Помітно підтягують шкіру та попереджають появу пігментних плям.
  • Підвищують еластичність шкіри.
  • Інтенсивно зволожують та зміцнюють шкіру.
  • Додають свіжості та сяйва шкірі.

Текстура легка, але максимально поживна. Я обрала парно креми день та ніч. Ну бо вважаю, що б потім не ображатись на результат, треба, що б все працювало правильно, як придумано технологами. В данному випадку дует нічого та денного засобів - істотно попрацювали над свіжістю моєї шкіри. Паралельно, я ходжу на масаж обличчя. І мій косметолог вражена від таких результатів швидких. Тому я повинна була поділитись із вами цією знахідкою.

Аромат у засобів, у всієї лінійки - це гранат, імбир та щось східне. Це те, що відчуваю я 🥹

Відчіття справжнього тайського салону. Чомусь таке враження. Вже лиш від аромату мені стає комфортно, тепло, та я релаксую. Сама текстура більш ніж поживна в нічного крему, та денний отримав більше легкості. Жодних алергічних реакцій Не викликав. І шкіра, немов підтягнулась, зібралась до купки :))

Наношу я кремчик по масажним лініям, розхід дуже незначний. Баночок вистарчить надовго, що дуже приємно. Ціна максимально комфортна.

Доречі. Цікаві факти:

Високоефективні пептиди з Маки перуанської активізують процеси відновлення клітин, сприяють синтезу власної гіалуронової кислоти, колагену, еластину та інших не менш важливих елементів, які напряму впливають на здоров’я та молодість шкіри.

Олія кісточок гранату, багата на антиоксиданти, захищає шкіру від дії вільних радикалів та попереджає передчасне старіння шкіри.

Загалом, того року мені 35. І я все більше і більше вкладаю в свою шкіру, що б потім не шкодувати, що втратила час. І ці засоби мені мають допомогти у цьому.

Повертаємо молодість з weleda
Повертаємо молодість з weleda
Повертаємо молодість з weleda