Олена В

Solinotes Coton

Solinotes Coton

Прем’єра аромату:2019
Країна ТМ:Франція
Зроблено в:Франція
Стать:для жінок
Класифікація:мас маркет
Тип аромату:квіткові
Початкова нота:Бергамот, Рис
Нота серця:Жасмин, Троянда
Кінцева нота:Ваніль, Мускус

Випадково натрапила в інтернеті на моноаромати бренду Solinotes, бо раніше про них не чула. І не змогла пройти повз. Прочитавши відгуки саме про Coton, зразу ж закохалась. Бо давно шукаю аромат бавовни чи кашеміру в парфумах.

Замовивши, не пошкодувала ні трохи!

Що це за аромат ?

Це аромат пудри, м'якості, нюдовості, легкості,чистоти і затишку. Так пахнуть накрохмалені простирадла, свіжо випраті білі сорочки, дитячі напрасовані речі, з ніжним ароматом присипки. Є легкий натяк на квіткову ноту: це трояндові відголоски. Але вони такі далекі. Що навіть якщо ви не любите троянду в парфумах (я не дуже люблю), вона вас тут не роздратує. Це запах крему для тіла, мила "Dove", дезодоранту з віддушкою бавовни. Наче ви вийшли з ванни і запах чистоти вібрався в вас і кожна клітинка вашого тіла пахне цією кремовістю.

Це запах доглядової косметики, це наче продовження вашого тіла. Але крем не жирний, бо тут немає іланг-ілангу. Крем легкий, наче біла хмаринка.

Якщо перебрати аромату, то він буде як солодка мінеральна водичка. Але жодної хімозності чи порошковості в ній немає. Лише легкість та прозорість.

Це знахідка, якщо шукаєте парфюм для дому. Він невагомий, вуальний, огортуючий, як чистий пахучий светр.

Стійкість неймовірна як для такої низької ціни. Бо я чую його цілий день. Наче чистота тіла, поєднана з запахом улюбленого кремого гелю для душу чи лосьйона для тіла. Я купила 15 мл за 300 з копійками. Це ультра бюджетно. Бо тут жодної ноти немає, яка б видавала " дешевизну". Мускус ніжний (не "тваринний"), чистий. Ваніль під стать мускусу. Жасмин і троянда лише як фон, не дають надмірної квітковості.

Шлейф: в кімнаті , де я, пахне ним. Він надає шарму приміщенню. Я б хотіла ,щоб так пах кожен кутик моєї оселі-ось такий це аромат!

На що він схожий: мені не схожий на квітку Кензо (як пишуть в інтернеті),бо тут немає тої квітковості. Трохи схожий на парфум "Nivea" ( я його обожнюю, але ціна кусюча як для такого парфума), дуже на Byredo Blanche (я його боготворю за аромат, але не люблю за нетривалість), але тут в Solinotes немає порошковості. Coton легший і стійкіший, не злітає зі шкіри. І він буде пречудовим в будь-яку пору, бо аромат універсален. Колись у мене була любов: моя колега носила аромат під назвою Fresh Laundry Clean, який пах неймовірно схоже: для мене це був аромат білих рушників із готелю. Аромат ідеально пасував до літніх сорочок і сарафанів. Це був просто шик.

А зараз я знайшла свій аромат чистоти , який вже стала обожнювати!

Дівчата, якщо шукаєте саме аромат бавовни, нюду, пудри і крему, то придивіться до

Solinotes Coton. Дуже раджу!

P.S. Уцього бренду багато різних моно ароматів: магнолія,ірис, фрезія, матча, троянда, тонка, трав'яні запахи, іланг-іланг тощо. На всі смаки, одним словом.

Дякую, що читаєте!

Solinotes Coton