krislemly

Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume

Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume

Кожна з нас, хоч один раз потрапляла в ситуацію, коли волосся виглядає не особливо свіжим і потрібно швидко рятувати ситуацію. Звичайно, можна вдатися до різних хитрощів, зібрати волосся в хвіст або зачіску.

Але сьогодні, я розповім про спеціальний засіб, який придумано якраз, щоб надати волоссю свіжий вигляд за пару "пшиків".

Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume

Флакон яскравий, фіолетового кольору. Його зручно тримати у руках. Ковпачок щільно закривається, можна брати з собою будь-куди.

На звороті балончика можна знайти інструкцію із застосування шампуню.

Аромат мені дуже подобається, він справді нейтральний, я відчуваю лише в процесі розпилення, згодом він швидко вивітрюється з волосся.

Як використовую? Спочатку добре розчісую волосся, струшую балон і розпорошую шампунь на корені волосся по проділах. Далі трохи чекаю і приступаю до вичісування білого нальоту з волосся. Спочатку я це роблю руками, потім гребінцем. Пʼять хвилин і ідеальний результат.

Результат. Зі своїм головним завданням, щоб надати свіжого вигляду забрудненому волоссю, цей сухий шампунь справляється на відмінно.

Він справді створює обʼєм на корінні! Після шампуню волосся більш об'ємне та повітряне. Волосся на дотик легке і розсипчасте.

Потрібно розуміти, що це не замінник шампуню – і мити голову треба! Але це чудовий працюючий продукт, коли потрібно терміново привести себе до ладу.