Павелко Аня

Rom&nd Glasting Water Tint 05 Rose Steam

Rom&nd Glasting Water Tint 05 Rose Steam

Всім привіт ✨️ Я обожнюю корейську косметику і в моїй колекції 7 тінтів від бренду "Rom&nd",сьогодні хочу розповісти про найстійкіший з них.

Rom&nd Glasting Water Tint в 05 відтінку (Rose Steam).Якщо наносити в один шар то він дає напівпрозорий та дуже милий,сяючий ефект, який підійде для повсякденного макіяжу,але якщо нашарувати то буде яскравий червоний відтінок який підійде навіть вечірньому макіяжу. Також я обожнюю наносити його в середину губ для ефекту омбре.
Я наношу його зранку і протягом дня їм та п'ю але він всеодно зі мною до кінця дня😻 На свотчі я тримала 2хв та стерла вологою серветкою,думаю помітно наскільки він пігментований (фото прикріплю нижче).

Він прекрасно виглядає на губах,довго тримається та не сушуть (навіть зволожує) губи. Є багато різноманітних відтінків серед яких 100% знайдеш який личить саме тобі💞


Якщо ви вагаєтесь купувати чи ні,моя відповідь однозначно так!!! Єдиний його мінус це після першого використання ви захочете купити всі відтінки(перевірено на власному досвіді)🥲

Також якщо вам цікаво побачити інші 6 тінтів з моєї колекції напишіть в коментарі і я ззалюбки зроблю огляди та свотчі🌷

Rom&nd Glasting Water Tint 05 Rose Steam