Lily♥️

Сироватка для росту вій та брів Супер Буст [SUPERBOOST] від Catrice

Сироватка для росту вій та брів Супер Буст [SUPERBOOST] від Catrice

Тут ти не побачиш зараз шаленого результату ДО/ПІСЛЯ....бо я лише сьогодні отримала цю сироватку!😍 Проте дуже хотілося з тобою поділитися цією чудовою знахідкою вже! І почати тестувати разом!

Зазвичай більшість сироваток для росту вій на прикладі MINOX , що містить біматопрост – дають миттєвий практично результат, але досить обережно їх потрібно використовувати, бо наслідки можуть бути різіні, засоби часто гормональні, а такі я оминаю.

Особисто я ніколи не вірила в ефективність сироваток для вій. Існує також багато й інших брендів, які стверджують, що їх сироватки працюють, але більшість з них також містять інгредієнти, які можуть зашкодити.

Проте пептидні сироватки мене зацікавили. Одна з таких – це була The Ordinary Multi-Peptide Lash & Brow Serum – мультипептидна сироватка для росту вій та брів. Проте я ще поки не знайома з нею.

Я натрапила на щось схоже, і у бренду Catrice – Super Boost Lash&Brow Serum. Ця сироватка мене зацікавила саме завдяки своєму складу: він досить простий, максимально веганський, не гормональний, що вже дуже добре! Отож поїхали знайомитися з цією сироваткою.

P.S.💗 Це мій перший досвід використання такого типу сироваток, бо до того основний засіб – це була звичайна рицинова олія, яка не сильно комфортна для очей.

ПАКУВАННЯ:

  • Дуже привабливе з відтінком тримача аплікатора у кольорі тіфані) , обʼєм 6 мл, вважаю досить великим.

Аплікатор зручний, досить мʼякий, зручно наносити, для очей комфортно.

ТЕКСТУРА/ АРОМАТ

  • Практично не відчувається. При нанесені не розтікається, достатньо швидко вбирається, та не подразнює очі.

ЩО ДАЄ ЦЕЙ СЕРУМ:

  • Зменшує передчасне випадання вій.
  • Живить і зміцнює волосяні цибулинки брів та вій .
  • Робить вії та брови довшими та сильнішими.
  • Збільшує гнучкість та пружність волосків, знижує ламкість.

Думаю, як і наше волоссячко потребує масок та і війки та брівки, думаю це гарний доглядовий засіб просто для регенерації.

ОСНОВНІ ДІЮЧІ КОМПОНЕНТИ :

Сироватка має в складі запатентований пептидний комплекс WidelashTM від Sederma, гіалуронову кислоту та провітамін В5, а отже, без гормонів.

Комплекс Widelash (Glycerin, Water (Aqua), Panthenol, Biotinoyl Tripeptide-1) сприяє проліферації кератиноцитів волосяної цибулини та забезпечує закріплення волосся за рахунок стимулювання синтезу молекул адгезії, Ламініну-5 та Колагену IV.

Трипептид GHK присутній в організмі людини, задіяний у процесі загоєння ран.

Можливо ці компоненти не дадуть шаленого результату, але укріпити та зволожити війки та брівки точно зможе, я обов'язково поділюся результатом за місяць.

РОЗБЕРЕМО УВЕСЬ СКЛАД:

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, GLYCERIN, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, CARBOMER, SODIUM PHYTATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TILIA TOMENTOSA EXTRACT, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

AQUA – ОСНОВНИЙ РОЗЧИННИК.

ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.

GLYCERIN – гліцерин, це зволожувач, який сприяє природному захисту шкіри, заповнюючи область, відому як міжклітинний матрикс, і залучаючи потрібну кількість води для підтримки гомеостазу шкіри. Іншими словами, він притягує вологу до шкіри.

PANTHENOL – пантенол. У косметиці застосовується О-і О, L-пантеноли, як провітамін В5 ( тут саме цей) Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.

SODIUM HYALURONATE– Гіалуронат натрію. Застосовується як зволожуючий, захисний та гелеутворюючий інгредієнт у складі зволожуючої, регенеруючої та тонізуючої косметики для обличчя, повік, губ, для шкіри тіла та рук. У косметиці для підтримки тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок. Головна відмінність між гіалуроновою кислотою та гіалуронатом натрію полягає в тому, що гіалуронат натрію є більш біодоступним, тобто шкіра легше поглинає його, ніж гіалуронова кислота. Це не обов’язково означає, що він кращий за гіалуронову кислоту, просто багато засобів для догляду за шкірою містять обидві форми, тому ваша шкіра отримує максимальну користь.

CARBOMER – Карбомер. Полімер, похідний від акрилової кислоти. У косметології використовується його властивість при з'єднанні з водою утворювати стійкі гелі, в результаті чого виходить загущувач для кремів, гелевих засобів, шампунів. Має зволожуючу дію, освіжає та заспокоює шкіру. Класичні загусники для косметичних та лікарських засобів.

SODIUM PHYTATE – Фітат натрію є повністю натуральним хелатуючим агентом, який може використовуватися в якості заміни динатрію і тетранатрію ЕДТА в косметичних продуктах. Це допоможе запобігти небажаним каталізуючим металам реакції, тим самим стабілізуючи косметичні засоби. Хелатоутворюючі агенти зазвичай додають в косметичні склади, щоб діяти в якості стабілізатора-консерванту. Фітат натрію можна знайти в косметиці для жирної шкіри, зволожуючих тоніках, очищуючих пінках для обличчя, праймерах для макіяжу, антицелюлітних засобах.

ETHYLHEXYLGLYCERIN – ЕТИЛГЕКСИЛГЛІЦЕРИН – моноалкіловий ефір гліцерину, безбарвна рідина. Один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами. Ще одна з переваг - неформальдегідовиділяюча. Може бути використаний у широкому діапазоні рН. Одержують із різних зернових культур. У косметиці рекомендований як багатофункціональний інгредієнт, що представляє собою: пом'якшувальну добавку в засоби догляду за шкірою; покращує тактильні властивості емульсії добавку; дезодоруючу, добавку, особливо активну проти грампозитивних бактерій, добавку, що посилює активність інших антимікробних засобів, таких як гліколі та косметичні спирти.

TILIA TOMENTOSA EXTRACT – ЕКСТРАКТ ЛИПИ. Добувають зі свіжих пагонів липи. Його ембріональні тканини в процесі розмноження багаті активними ростовими речовинами. Переваги: ​​захищає фолікули, утворюючи захисну плівку, зволожує, зменшує статичну електрику та сприяє відновленню густоти волосся.

BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1 . Біотиноїл трипептид-1 допомагає уповільнити ефекти старіння, зменшуючи вироблення дигідротестостерону (ДГТ) для покращення зрошення волосяного фолікула. Дослідження показали, що продукт: збільшує ріст волосся; збільшує адгезію; молекули; стимулює гени зміцнення волосся; збільшує частку волосся в анагені. Біотиноїлтрипептид-1 - інгредієнт, який використовується в багатьох продуктах для нарощування вій.

SODIUM HYDROXIDE – Гідроксид натрію. Регулює рН для оптимальної ефективності. Використовується в широкому спектрі косметичних доглядових засобів. У чистому вигляді гідроксид натрію надзвичайно шкідливий, але засоби для краси та догляду за шкірою не містять багато гідроксиду натрію, тому їх безпечно використовувати.

CITRIC ACID – Лимонна кислота. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. У даній сироватці лимонна кислота допомагає іншим діючим поживним речовинам краще проникнути у вії/ брови.

PHENOXYETHANOL – Феноксиетанол. Органічна сполука, що часто застосовується в якості антибактеріального агента в засобах для догляду за шкірою та у сонцезахисних засобах. Він є відносно безпечним косметичним інгредієнтом при використанні у допустимій концентрації. Якщо ж ваша шкіра дуже чутлива та схильна до дерматитів, краще не використовувати засоби з цим компонентом. Проте у мінімальній концентрації він ж безпечним.

POTASSIUM SORBATE – КАЛІЯ СОРБАТ. У косметиці та засобах особистої гігієни сорбат калію діють як консерванти та антимікробні агенти. Консервант, що активно пригнічує дріжджі, бактерії, плісняві гриби. Тільки уповільнює розвиток мікроорганізмів, і не чинить біоцидної дії. Антимікробну дію виявляє лише при рН нижче 6,5. Може мати природне та синтетичне походження. Зареєстрований як харчова добавка Е202.

SODIUM BENZOATE – БЕНЗОАТ НАТРІЮ. Використовується як антисептик та консервант у харчовій, медичній та косметичній промисловості, у тому числі в зубних пастах, кремах для обличчя та ін. Нетоксичний. Перетворюється в розчині на недисоційовану кислоту при зменшенні рН. Зареєстрований як харчова добавка Е211.

Бензоат натрію вважається безпечним для використання в косметиці, хоча при поєднанні з вітаміном С у складі відбувається хімічна реакція, що викликає утворення бензолу. Бензол є відомим канцерогеном, однак є способи сформулювати продукт з обома інгредієнтами, запобігаючи такій хімічній реакції. Це може бути використання бензоату натрію в низькій концентрації та вітаміну С у дуже високій концентрації, оскільки вітамін діє як поглинач вільних радикалів, а не реагує з бензоатом натрію.

У натуральній косметиці використовуються тільки речовини, дозволені для використання в натуральних продуктах Ecocert та іншими органами сертифікації. Це: сорбат калію і бензоат натрію (їх, зокрема, використовують для консервування їжі).

За цей продукт у Catrice вартість біля 200 грн 🤔

Цікаво б почути думку косметолога про цей засіб💗

Сироватка для росту вій та брів Супер Буст [SUPERBOOST] від Catrice
Сироватка для росту вій та брів Супер Буст [SUPERBOOST] від Catrice
Сироватка для росту вій та брів Супер Буст [SUPERBOOST] від Catrice