Pilirina 💛💙

Спокусливі пептиди від Joko Blend

Спокусливі пептиди від Joko Blend
Спокусливі пептиди від Joko Blend

Для боротьби зі зморшками, віковими змінами шкіри я обрала цю сироватку, бо вона бюджетна і рекламно багатообіцяюча. А пептидні штучки давно зарекомендували себе, як ефективний засіб у боротьбі за молодість та гладкість шкіри. Про це знають всі.

Aqua, Glycerin, Avocado Oil, Evening Primrose Oil, Jojoba Oil, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Hydrolyzed Caviar, Disodium EDTA, Tocopherol Acetate, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Ferulic Acid, Silica, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Citric Acid

На перших позиціях у складі оліі авокадо, примули вечірньої та жожоба. Якщо у списку ці компоненти на перших позиціях, то хочеться вірити, що їхній відсотковий зміст в емульсіі досить високий.

Anti-Ageing Lift Serum містить рослинні екстракти, гідролізат (якщо я правильно називаю) лососевоі ікри та ферулову кислоту. Тут є один цікавий компонент – Palmitoyl Tripeptide-38, відомий як пептид проти старіння, який стимулює синтез вироблення колагену та гіалуронової кислоти у шкірі.

Порадував зовнішній вигляд товару - яскравий, скляний флакон, який був обернутий у захисну слюду.

Аромат приємний, ніжний, ненав'язливий.

Текстура емульсіі, гелева, розподіляється по шкірі легко та рівномірно, але важкувато видавлюється із флакону. Для мене це не мінус, але якщо для когось це принципово, то хотілося б попередити.

Головне, що засіб швидко вбирається у шкіру, не залишаючи жирних слідів, працює із будь-яким кремом, яким іі закриваю.

Після нанесення сироватки, шкіра стає гладкою, приємною на дотик, ніби візуально освіжає. Важливо - не скочується, як, наприклад, раніше скочувалася на мені The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5.

При регулярному щоденному застосуванні спостерігається накопичувальний ефект - чудово зволожує і допомагає набути здорового і сяючого зовнішнього вигляду.

Я точно планую іі повторити. Мені сподобалася текстура та ефект.

Рекомендую спробувати, бо сама користуюсь Anti-Ageing Lift Serum із величезним задоволенням!

І, до речі, вона дуже економна у використанні.