YuliHrytskoff

Гель для душу Dermacol Aroma Moment «Bahamas Banana»

Гель для душу Dermacol Aroma Moment «Bahamas Banana»

Хто читає мої відгуки, той знає про мою любов до гелів для душу від Dermacol) Їх об’єднує, насамперед, прекрасна якість та, в більшості випадків, - надзвичайно приємні аромати! Я перепробувала вже майже весь асортимент гелів для душу від цього бренду, є фаворити, покупку яких здійснювала вже декілька разів (наприклад, "Макадамія і трюфель", "Бразильський кокос", "Бельгійський шоколад", "Ваніль і абрикос"), та є й ті, які не сподобались своїми ароматами – «Кавовий шот», «Мигдалевий макарун», «Зимова мрія». Та сьогодні мова йтиме про відносну новинку - Гель для душу Dermacol Aroma Moment «Bahamas Banana». Взагалі, я цей гель купила ще наприкінці минулого року і вирішила його залишити для користування на літо, бо дуже люблю для цього періоду року гелі саме з от такими тропічно-фруктовими ароматами. Але не втрималась і почала користуватись ним вже зараз))) Спойлер – гель чудовий, тому розповідаю про нього більш детально!

Дизайн гелю – вже класичний для такого роду засобів від Dermacol. Напівм’яка туба яскраво-жовтого кольору, що має вертикальне положення. На обороті – стандартна інформація про засіб від виробника.

Кришечка фліп-топ, закривається міцно, відкривається легко, гель крізь неї не протікає. Дозатор виконаний у вигляді отвору під кришечкою.

Об’єм гелю – 250 мл.

Склад гелю самий звичайний, типовий для засобів із категорії мас маркету: м’які ПАР, емульгатори, регулятори в’язкості, барвник, ароматизатори, консерванти (в тому числі й не самі безпечні)… Із корисних для шкіри компонентів – гліцерин (гарний зволожувач), токоферол (вітамін Е), гідрогенізована суміш рослинних гліцеридів (функціонує, в основному, як пом’якшувальний засіб), касторова олія, молочна кислота (зволожувач, ексфоліант), декілька емолентів.

Якщо комусь цікаво, повний список компонентів складу гелю прикріпляю:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, COCO-GLUCOSIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, GLYCERYL OLEATE, POLYQUATERNIUM-7, LACTIC ACID, CITRIC ACID, BENZOIC ACID, TOCOPHEROL, HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE, EUGENOL, PARFUM, CI 15985.

Консистенція засобу кремово-гелева, густа, текстура однорідна.

Колір – молочно-персиковий, світлий – виглядає, як бананове пюре)

Запах – ммм, надзвичайно приємний! Із самої туби пахне стиглими, навіть дещо перестиглими, бананами. Солодко, але приємно і зовсім не нудотно. Але от при розмилюванні запах починає трошки змінюватись – тут вже чую і бананову жуйку, і тропічні фрукти, і навіть вловлюю нотки дюшесу) Мені аромат цього гелю дуже сподобався – на літо – це взагалі ідеальний варіант! На шкірі запах гелю після прийняття душу надовго не затримується, але от у ванній пахне ще довго! Ну така собі ароматерапія!)

Піниться гель інтенсивно, піна утворюється щільна та дуже пухнаста!

Змивається легко і швидко, слизької мильної плівки на шкірі не залишається.

Розхід економний.

Гель гарно піниться навіть від невеличкої капельки, огортаючи тіло дуже ніжною і повітряною піною, тому використовується він досить економно. Легко змивається.

Очищує шкіру від будь-яких забруднень, даруючи відчуття чистоти, свіжості та комфорту. Гарно освіжає та бадьорить, а аромат – підіймає настрій)

Шкіру не сушить абсолютно, не викликає подразнень, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій.

Шкіра після душу з використанням цього гелю в гарному стані, не пересушена, гладенька, лущення відсутні.

💛Загалом, гель чудовий! Мені сподобався практично по всім характеристикам, тому до покупки дуже рекомендую!