Physicians Formula Powder Palette Mineral Glow Pearls
Від захвату до розчарування… і знов до захвату!
Я ще та сорока і люблю блискітки. Але маю нерівну текстуру шкіри, тож хайлайтери завжди вибирала делікатні. Або взагалі використовувала метеорити, щоб ледь-ледь освіжити обличчя. Пост дівчинки зі спільноти підштовхнув мене залізти на сторінку із невідомим для мене брендом Physicians Formula, де я побачила ЙОГО! Далі все як у тумані і ось я тримаю в руках нереально гарний хайлайтер (який насправді є пудрою, але про це далі)…
Почну з пакування
Візуально на сайті футляр здався добротним. По факту - посередньої якості пластик. Але дизайн продуманий. Перший ярус - власне, хайлайтер-пудра, другий - кейс для пензлика (він м‘якенький і приємний) + дзеркальце. Зручний варіант для сумочки.
Склад
- Mica, Kaolin, Silica, Nylon-6, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Lauroyl Lysine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pearl Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Caprylyl Glycol, Microcrystalline Wax, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polybutene, Methicone, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Aluminum Hydroxide, Carmine, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Yellow 5 Lake
Очікування-реальність
Я дуже шкодую, що не зробила свіжі фото після отримання. Мій розум затьмарили ті пупиркі і я почала робити мейкап, щойно отримала замовлення. І тут пооооовне розчарування. Вигляд це мало такий, ніби мене припорошило тоною найсвітлішого хайлайтеру. Дійсно, в люди так не підеш, бо можна осліпити водіїв, переходячи дорогу. Друга спроба - верхній перлинний шар трохи знявся і проступила пудра нейтрального відтінку. Але все ще занадто яскраво. Після четвертої я побачила адекватної якості продукт, яким можна користуватись для повсякденного мейкапу.
Як ви бачите на свотчі - це делікатне сяйво, яке має дуже інтелігентний фініш. На сонечку виблискуюють поодинокі блискітки - більш помітні, ніж, наприклад, у метеоритах. Тож ця пудра-хайлайтер цілком придатна для мене, наношу із задоволенням. На шкіру лягає тонкою вуаллю, не підкреслює нерівності і освіжає. Тепер хочу спробувати бронзер від Physicians Formula, бо відгуки на нього дуже позитивні.
Важливо! На сайті продукт заявлений як пудра-бронзер, але він має два відтінки. Це перлинний (як у мене) і темніший.
Коментарі (0)