DARIIAKOVACH

Той самий лосьйон Needly. Не повторю знову?

Той самий лосьйон Needly. Не повторю знову?

Поки ви в повному шоці, я повільно розповідаю 😂

Отже, я дуже хотіла цей лосьйон,або тонер. Власне зупинилась на лосьйоні.

Якщо дивитись на склад, він має мені оновити шкіру повністю,зробити «вау» ефект і тд. Власне

(я не буду описувати кожен компонент)

Water, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Cetyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Vinyl Dimethicone, Butylene Glycol, Panthenol, Carbomer, Cetearyl Olivate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sorbitan Olivate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Biosaccharide Gum-1, Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract, Saccharomyces Ferment Filtrate, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Adenosine, Centella Asiatica Extract, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Houttuynia Cordata Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Artemisia Vulgaris Oil, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract,

Tromethamine, Myristic Acid, Sodium Hyaluronate, Dextrin

Але трохи інфи все ж додам, для загальної картини

Формула лосьйону основана на фільтраті ферменту галактомісіс, - екстракт дріжджових грибків, одержуваний методом ферментації (тобто процес бродіння). Під час ферментації великі молекули розщеплюються на молекули з меншим розміром, тому активні компоненти швидше проникають в шкіру і працюють в глибоких шарах епідермісу, покращуючи клітинне оновлення і забезпечуючи високий антиоксидантний захист.

Ну і також містить екстракт дерева какао для збереження молодості і здоров'я шкіри. У какао міститься близько 380 фітохімічних сполук, вітамінів і мінералів, в тому числі велика кількість сірки і магнію, які заспокоюють і допомагають зменшити почервоніння.

Активи:

теобромін, що міститься в екстракті какао, зменшує набряклість і підтягує шкіру.

екстракт альбатреллус має антиоксидантну, протизапальну і антивікову дії. Альбатреллус містить вітаміни групи B, що усуває пігментацію, запалення і активізує вироблення еластину і колагену

фільтрат ферменту галактомісіс ефективно живить шкіру, сприяє її пом'якшенню і зволоженню, покращує колір обличчя

ніацинамід, який є активною формою ніацину (вітаміну В3), має освітлюючу дію, зменшує трансепідермальну втрату вологи, покращує бар'єрну функцію шкіри, сприяє збільшенню вироблення колагену і запобігає окислювальному стресу

комплекс кислот (пальмітинова кислота, міристинова кислота і стеаринова кислота) нормалізує роботу сальних залоз і знімає запалення

пантенол відновлює шкіру, має протизапальну і заспокійливу дію, пом'якшує і відновлює шкіру

комплекс відновлювальних компонентів (центелла азіатська, екстракт листя камелії і розмарину і екстракт хауттюйнії) знімає подразнення, зменшує почервоніння

Але, у складі є СИЛІКОН, з яким я поки не розібралась. Чи робить він мені шкоду, чи ні. Тому що склад справді дуже багатий,та силікон мене дуже насторожує. Я обовʼязково доповню свій відгук коли лосьйон закінчиться.

Він доволі рідкий, молочного кольору, з приємним ледь вловимим ароматом (не знаю, яким, не розпізнаю)

Також мені достатньо трьох міні натисків на все обличчя

Дуже красивий флакон з щільного пластику, максимальна естетика

Підійде всім типам шкіри у будь-який час доби

У мене нормальна схильна до сухості шкіра, але вона чутлива і у мене часто зʼявляються комедони від мінеральної олії і силікону

Відчуття

Я користуюсь лосьйоном вже місяць,1-2 рази на день по відчуттям. Точно наношу перед макіяжем, бо мені подобається ось це зволоження і сяяння шкіри. Він трохи липкуватий але взагалі не критично і з часом ця липкість зникає

Я не закриваю його кремом, мені достатньо зволоження

У мене сталась неприємна ситуація напередодні, мій стан шкіри дуже зіпсувався і покращення я справді побачила. У мене зійшли висипання, зникли почервоніння, шкіра стала більш гладкою, пружнішою

Але

Час від часу висипи все ж зʼявляються. І був період, 3 дні,коли я не використовувала лосьйон,а користувалась тоніком Bielenda (стрибнула нормально так 😂) і знаєте що?

Висипи зникли вже на вечір після ранкового використання,а за три дні так і не зʼявились, та потім я знов ввела лосьйон.

І що? Ні,одразу не зʼявилось висипань. Та вони зʼявились трохи згодом.

І я переживаю, щоб це не було саме через силікон в складі. Бо лосьйон ніби як і діє на покращення,та в той же час чомусь висипання зʼявляються. Коли від дешевої Bielenda висипання зникли і не зʼявлялись.

Мені важко оцінити його вже зараз, тому чекайте його у викидушках,бо припиняти користування я не збираюсь. Можливо поділитесь своєю думкою,чи можливо це так і має бути,типу шкіра «очищується»

Та все ж, чому така назва? Бо я не знаю чи повторюватиму його ще. У мене нема негативного враження,навпаки мені дуже подобається та, я трохи збентежена ось цією ситуацією. Бо мене не висипає як від тональних,наприклад, але час від часу зʼявляютсья "друзі". Зараз висипань я не маю, але це рідкість🙈

Точно можу радити його, особливо тим,у кого жодних реакцій на силікон.

Ось такий допис вийшов)

Обіймаю 💌