krutoguuz

Пусті баночки

Пусті баночки

Щось останнім часом я з ними зачастила, але тут не все пусте.

Бо я збираю подружці на затест деякі засоби, тому вже прощаюся з ними.

1. Byphasse Masque A L'Argile Anti-imperfections Clay Mask

Непогана маска, але мінусом в ній є крупинки. Які треба дуже обережно змивати, щоб не травмувати шкіру. І під кінець я зрозуміла, що ця туба не дуже зручна, бо почала бризкатися. Краще саме в глиняних масках баночка або дозатор. В цілому я їй ставллю 7/10 бо пробувала і кращі. Не повторю, можливо в майбутньому взяла б іншу маску від цього бренду.

2. Патчі та маска від Bioaqua або просто ЖАХ, вже писала про них тут https://club.makeup.com.ua/post/34088/ Не рекомендую нікому, сумнівна якість і викликають печіння і не тільки в мене 1. Марта трата гроше( краще взяти або тканинну маску або альгінатку від Joko Blend (про неї писала Mandarinka https://club.makeup.com.ua/post/34487/ ) під очі або крем з озолоджуючим роликом, ну або дорожчі патчі.

3. Purito Cica Clearing BB cream

Думаю його вже спробував вже кожен 2, і доречі зараз на деякі відтінки приємна знижка. В мене був 21, який вже майже закінчився і мені Viktoria Ilnytska підігнала 23, він ніби мені навіть більше підійшов. Скоро буде пост порівнняня. Люблю цей BB, легкий, не створює маску на шкірі, дуже комфортік.

4. Needly pH Balancing Essence Lotion з екстрактом альбатрелусу

В нього таке гарне упакуванні на дозатор 💔 Комфорний, але якогось вау зволоження вам він не дасть, нажаль. Легке зволоження, в декіялька шарів влітку може замінити крем для жирної шкіри. Це не якась панацея, це такий більш базовий лосьйон.

5. Пінка для вмивання з колагеном і ніацинамідом - Mary & May White Collagen Cleansing Foam

Цей пробник я отримала на день народження від Швець Карина🤍 і готова поділитися чесним відгуком. По складу це просто мило, бо в основі жирні кислоти (Myristic Acid, Palmitic Acid, Glycerin, Stearic Acid). Єдиний варінат його використання це після довгої дороги, коли хочеться більшого очищення, або дуже дуже рідко ввечері. Інакше просто ваш бар'єр скажу допобачення. Я провела експеримент, але нажаль не зробила фото, забула((( За два дні стабільного викорисатання в мене зявилося лущення на крилах носу і підборідді. При тому, що в мене стабільше зволоження. Я була в шоці. Якщо жирна шкіра його не вивезла, то що буде з сухою, або дуже чутливою? Шкірний бар'єр покине чат. Мені цікаво було спробувати, щоб провести експеримент.

Що б хотіли спробувати, а що ні?