Інна ✨

Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag & Maybelline New York Lifter Gloss 23 Sweet Heart

Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag & Maybelline New York Lifter Gloss 23 Sweet Heart

Люблю блиски Maybelline New York Lifter Gloss, маю у постійному використанні відтінки 07 Amber та 08 Stone - про них детальніше можно почітати у дописі https://club.makeup.com.ua/post/30947/ . Тож вирішила поповнити свою косметичку дуже красивим, соковитим, ягідним напівпрозорим відтінком стиглої полунички.

Maybelline New York Lifter Gloss у відтінку 23 Sweet Heart за пакуванням, ароматом, текстурою та властивостями такій же, як і попередні у лінійці. Це густий напівпрозорий блиск, якій обволікає губи. Комфортний, доволі стійкий - має всі ті властивості, за що я дуже люблю лінійку Lifter Gloss. Колір красивий, виглядає наче полунична желейка.

Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag & Maybelline New York Lifter Gloss 23 Sweet Heart
Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag & Maybelline New York Lifter Gloss 23 Sweet Heart

У новий лінійці пламперів Maybelline New York Lifter Plump я теж обрала ягідний напивпрозорий відтинок 04 Red Flag.

Текстура, пакування та апликатор такі самі, як у класичних Maybelline New York Lifter Gloss. Відрізняється аромат - він не такій солодкий, пряний, трохи перечний.

Після нанесення на губи починаеть той самий ефект плампінгу - губи поколюе та підпікає, за рахунок чого приливає кров та вони стають візуально більш пухкенькими та гладкими. Хочу відзначіти, що плампери я люблю і проти таких спецефектів на своїх губах нічого не маю. У Maybelline New York Lifter Gloss середня ступінь інтенсивності, не можу сказати, що це прям якісь неприємні відчуття, мені комфортно. Губи дійсно стають більш гладенькими та пухкими і цей єфект сохраняється на деякій час. Це красиво, новиночка мені сподобалась!

У пакуванні Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag та Maybelline New York Lifter Gloss 23 Sweet Heart виглядають зовсім різними. Особливо на свотчах помітно, що Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag має малиновий підтон і від прозоріший, а Maybelline New York Lifter Gloss 23 Sweet Heart з оранжевим підтоном, щільніший і він більш насиченого кольору.

Але на губах цієї різниці не помітно. Я наносила на голі губи і якщо придивлятись то ще можно побачіті, де якій продукт нанесен. Але зазвичай наношу на коричневий олівчік - і тоді взагалі немає ніякої різниці ні в кольорі, на в щільності покриття.

Тож, якщо хочеться саме плампер, то сміливо беріть Maybelline New York Lifter Plump - це красиво, дійсно надає заявлений ефект, в лінійці є різні відтінки, кожен може вибрати на свій смак. А якщо хочеться просто напівпрозорий ягідний бліск без усяких додаткових спецефектів, то це класичний Maybelline New York Lifter Gloss.

Я для себе обираю всеж плампер, але із задоволенням буду користуватися обома продуктами.