Sofiia Ts

Hedonic Hollywood Call Brow Gel

Hedonic Hollywood Call Brow Gel

Нарешті прийшов час оцінити найпопулярніший зараз у клубі засіб від українського виробника Hedonic. Використовую його близько двох тижнів, і я вражена! Примітка, волоски на бровах у мене довгі, не слухняні, важкі, опущені вниз.

Почну з упаковки, вона надзвичайно красива, приємно тримати в руках, зроблена під срібло і її зразу можна знайти в косметичці. Іменно дизайн та фото дівчат надихнули мене на фото та відео 🤍

Кісточка хороша, але я користуюсь ще додатковою, щоб максимально захопити всі волоски. Аромат досить спиртовий, але в більшості стійких гелях він переважає.

Наноситься легко, гель досить рідкої текстури, не залишає білих слідів, застигає повільно на моїх бровах.

Hedonic Hollywood Call Brow Gel
Hedonic Hollywood Call Brow Gel

Оскільки гель не є дуже густим, я даю йому час зсістись на бровах, щоб волоски краще піддавалися фіксації. Спочатку наношу гель і десь через 30 секунд поправляю додатковою кісточкою, щоб зробити остаточну форму і надати бровам легкості та матовий ефект (ловіть такий лайфхак 😉). Прикріпила фото двох брів, бо вони в мене досить різні і важко добитись ефекту симетрії, і кісточки, яку використовую для остаточної форми.

Тримається в мене десь півдня, хоча можна продовжити термін, якщо під час укладки брів, прибити їх пальцями до шкіри, щоб був ефект ламінування.

Висновок. Чесно, очікування були вищі, але все одно засіб лишив хороші враження. Мені не вистачило іменно густості гелю, бо брови ніяк не хотіли втриматись на місці, треба дати час підсохнути, і тоді вкладати. Тому оцінка 8/10.