Нашумівший Plump від MAYBELLINE New York
Ефект перцю чилі
Блиск-плампер для губ Lifter Plump від Maybelline New York з екстрактом перцю чилі
Виробник впевню що візуально збільшує губи до 30%*, а також зволожує їх до 4 годин**. Я б не сказала що тримається так довго, але годину точно витримує.При нанесенні відчується тепло на губах, але одночасно можна отримати ну дуже крутий об'єм. Цей інтенсивний плампер доступний у 6 гарячих відтінках.
Блиск дуже класний,коли вперше користуєшся то дуже пече,але потім звикаєш.Трохи збільшує губи і має гарний не дуже насичений колір(у мене четвертий відтінок).Має зручний аплікатор.За свої гроші класний плампер
У флаконі 004 відтінок виглядає дуже яскравим, насиченим червоним і пігментованим, але на губах він напівпрозорий і дає легкий розбавлений відтінок.
Блискіток у ньому не має, текстура приємна, зовсім не липка!
Блиск крутий! Зручний аплікатор, рівномірно наноситься на губи. Дуууже гарний колір! Я люблю плампери, тому для мене не було дискомфортних відчуттів - легке поколювання і тепло на губах. Візуально дійсно збільшує губи. З мінусів: гострий на смак і підсушує губи, після нього обовʼязково наносити бальзам.
Коментарі (0)