krislemly

Mr.Scrubber | Маска для проблемної шкіри

Mr.Scrubber | Маска для проблемної шкіри

Привіт, красуні💕 Сьогодні, хочу поділитись справжньо знахідкою, яка допомагає мені в боротьбі з недоліками шкіри.

Mr.Scrubber | Маска для проблемної шкіри

Оформлення дуже симпатичне, картонна коробка цікавої форми в тон до кольору маски. Сама туба з м'якого прозорого пластику середньої товщини, що дозволяє контролювати скільки засобу ще залишилось. Ковпачок з кришкою, що відкидається, широкий і тому флакон досить стійкий. Дозуючий отвір невеликий, зручний, видає рівно необхідну кількість засобу.

Консистенція кремова однорідна, вона в міру густа, форму тримає, але по шкірі розподіляється дуже легко. Немає частинок які б відчувались на шкірі або дряпали її.

Розподіляється маска легко, можна нанести на шкіру пальцями, або використовувати для цього косметичну кисть.

Я дотримуюся рекомендацій виробника і наношу саме так, як написано на упаковці. Наношу я маску просто пальцями. Шар у мене виходить середній, не товстий, але й не зовсім у протирочку. Консистенція маски дозволяє регулювати товщину шару, можна ущільнити маску на потрібних ділянках. Я зазвичай густіше наношу на місця скупчення чорних крапок - ніс та підборіддя.

Незважаючи на те, що маска на глиняній основі вона не засихає і не розтріскується на шкірі, її не потрібно зволожувати в процесі термальною водою.

Що особливо мені подобається, це те що ця маска зовсім не відчувається на шкірі, жодного печіння на моїй чутливій шкірі не виникло. Залишаю маску на обличчі на 10 хвилин і змиваю теплою водою.

Після використання маски я помітила явне очищення та звуження пор, особливо там, де вони спочатку були широкі – на щоках та носі. Шкіра виглядає більш чистою та охайною, пори – менш помітними. Після використання шкіра стає бархатистою і приємною на дотик. Обличчя набуває здоровішого вигляду.

Тому ця маска стала справжньою паличкою-виручалочкою, в ті моменти коли потрібен моментальний ефект.