Дезодорант натуральний "Бавовна" Comex Ayurvedic Natural 24H. 50ml
Дійсно гарний вибір за 55 грн.
Привіт дівчата!
Хочу сьогодні розказати вам про чудовий натуральний дезодорант фірми Comex.
Зразу ж оговорюся: у мене слабке потовиділення. Я майже не користуюсь дезодорантами вже більше 10 років. Мені достатньо прийняти душ зранку і ввечері і запаху поту немає цілий день. Лише влітку все ж є в них необхідність. Або якщо дуже багато треба бігати цілий день, то я підстраховуюсь і в такі дні все ж користуюсь дезодорантом.
Якраз для таких "екстремальних "днів і вирішила спробувати Comex Cotton.
Влітку брала синові дезодорант цього бренду тільки з запахом імбиря. Син відмітив, що він слабкий для нього. Тому йому не повторювала покупку.
Але собі все ж взяла на пробу з ароматом бавовни, бо дуже люблю такі аромати.
Бренд Comex позиціонує себе як бренд натуральних косметичних засобів. У них гарні гелі для душу. Є натуральні шампуні,які,до речі, мені абсолютно не підійшли. Мені чим силіконовіше шампунь,тим краще почуває себе волосся.🤭
Отже,
Почну зі скаду:
Water, Glycerin, Potassium alum, Panthenol, Xanthan Gum, Cotton (Gossypium herbaceum) Oil Hydrogenized, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sorbitan Caprylate and 1.3-Propanediol and Benzoic Acid, Parfum.
Склад хороший, натуральний. Дезодоранті не міститься алюмінію та інших хімічних складників.
Аромат: дуже приємний. Аромат бавовни і присутній аромат свіжих білих квітів. Аромат досить інтенсивний при нанесенні, але вщухає через деякий час і не перебиває аромат парфумів. Треба наносити на сухі чисті пахви і почекати трохи, поки він висохне. Потім вдягатися. Тоді аромат не перейде на одяг.
Консистенція: рідка водичка.
Не залишає слідів на одязі(!!!)
Чи працює: у мене дуже добре. Він не блокує і не перекриває потові залози,що ультра важливо для жіночого здоров'я. Але я особисто не відчуваю запах поту цілий день, навіть займаючись спортом. Тобто мені абсолютно достатньо захисту від нього.
Але не знаю як він поведе себе влітку, чи буде достатньо захисту в спеку. І як він працює у жінок з сильним потовиділенням.
Отже, мені по комплексу причин дуже сподобався. Дуже приємний аромат, чудовий склад, хороша ціна і дієвість.
Раджу спробувати!
Дякую що читаєте!
Коментарі (0)