Олена В

Дезодорант натуральний "Бавовна" Comex Ayurvedic Natural 24H. 50ml

Дезодорант натуральний "Бавовна" Comex Ayurvedic Natural 24H. 50ml

Привіт дівчата!

Хочу сьогодні розказати вам про чудовий натуральний дезодорант фірми Comex.

Зразу ж оговорюся: у мене слабке потовиділення. Я майже не користуюсь дезодорантами вже більше 10 років. Мені достатньо прийняти душ зранку і ввечері і запаху поту немає цілий день. Лише влітку все ж є в них необхідність. Або якщо дуже багато треба бігати цілий день, то я підстраховуюсь і в такі дні все ж користуюсь дезодорантом.

Якраз для таких "екстремальних "днів і вирішила спробувати Comex Cotton.

Влітку брала синові дезодорант цього бренду тільки з запахом імбиря. Син відмітив, що він слабкий для нього. Тому йому не повторювала покупку.

Але собі все ж взяла на пробу з ароматом бавовни, бо дуже люблю такі аромати.

Бренд Comex позиціонує себе як бренд натуральних косметичних засобів. У них гарні гелі для душу. Є натуральні шампуні,які,до речі, мені абсолютно не підійшли. Мені чим силіконовіше шампунь,тим краще почуває себе волосся.🤭

Отже,

Почну зі скаду:

Water, Glycerin, Potassium alum, Panthenol, Xanthan Gum, Cotton (Gossypium herbaceum) Oil Hydrogenized, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sorbitan Caprylate and 1.3-Propanediol and Benzoic Acid, Parfum.

Склад хороший, натуральний. Дезодоранті не міститься алюмінію та інших хімічних складників.

Дезодорант натуральний "Бавовна" Comex Ayurvedic Natural 24H. 50ml
Дезодорант натуральний "Бавовна" Comex Ayurvedic Natural 24H. 50ml

Аромат: дуже приємний. Аромат бавовни і присутній аромат свіжих білих квітів. Аромат досить інтенсивний при нанесенні, але вщухає через деякий час і не перебиває аромат парфумів. Треба наносити на сухі чисті пахви і почекати трохи, поки він висохне. Потім вдягатися. Тоді аромат не перейде на одяг.

Консистенція: рідка водичка.

Не залишає слідів на одязі(!!!)

Чи працює: у мене дуже добре. Він не блокує і не перекриває потові залози,що ультра важливо для жіночого здоров'я. Але я особисто не відчуваю запах поту цілий день, навіть займаючись спортом. Тобто мені абсолютно достатньо захисту від нього.

Але не знаю як він поведе себе влітку, чи буде достатньо захисту в спеку. І як він працює у жінок з сильним потовиділенням.

Отже, мені по комплексу причин дуже сподобався. Дуже приємний аромат, чудовий склад, хороша ціна і дієвість.

Раджу спробувати!

Дякую що читаєте!