Nastya_Gai

Аромати від Zara

Аромати від Zara

Сьогодні почну розбір своєї невеличкої колекції ароматів від zara.

Познайомилася з ними роки три назад зовсім випадково. Припав до душі один аромат і я довго не могла зрозуміти, на що ж він мені схожий. Вже потім дізналася, що майже всі з них - це аналоги на якісь люксові парфуми.

Що я можу сказати? Більшість з них дійсно дуже схожі до аналогів. Тримаються на мені декілька годин. Деякі з них на собі я не відчуваю, але на одязі присутні ще 1-2 дні.

Мені швидко набридають запахи, тому беру маленький флакон, використовую і шукаю шось новеньке. За таку ціну, зовсім непоганий варіант.

1. ZARA Deep Garden 30 мл

Zara Deep Garden — належить до групи східні квіткові

Верхня нота: Груша; Середня нота: Тубероза; Базова нота: Боби тонка.

Зовсім не типовий аромат для мене. Такий солодкий і теплий.

Користуюся рідко, але інколи хочеться чогось такого, незвичного.

Аналог: Carolina Herrera Good Girl

2. ZARA LIGHTLY BLOOM

Приємний , тонкий і ніжний аромат. Належить до групи: квіткові. Суть композиції розкривається звучанням нот лотоса. Серце Lightly Bloom наповнене ароматами півонії, а основа включає ноти мускусу.

Трохи свіжіший і терпкий, більш повсякденний для мене.

Аналог: Miss Dior blooming bouquet

3. ZARA WONDER ROSE

Цей аромат розкривається чаруючим фруктовим коктейлем із персика, лісових ягід і туті-фруті, що надають йому особливої іскристої принадливості. На зміну верхнім нотам приходить квітка жасмину самбак, огорнена кремовими акордами ванілі та кокоса, що дарують аромату безкінечну спокусливість. Ці парфуми створено для веселих і легких на підйом дівчат, які люблять виражати свою індивідуальність саме через парфуми.

Такий солодкий і дівчачій. Найбільш шлейфовий.

Аналог: Lacoste Pour elle

4. Zara Ultra Juicy

Свіжий, вільний і сяючий початок, фруктовий цитрусовий коктейль, що включає бергамот і соковитість груші, що надає цьому парфуму особливої привабливості. Сила його індивідуальності розкривається в серці з контрастною білою насиченою квітковою нотою (гарденія, жасмин, жимолость і фрезія) і оригінальною оксамитовою ноткою шкіри персика. Жіноча привабливість виділяється в основі, де змішуються чуттєвість білої деревини та білого мускусу. Нота бурштинового дерева додає ексклюзивності та загадкової теплоти.

Цей мені найменше схожий до аналога, лише вкінці можна відчути хоч якісь схожі мотиви. А так, прикольний свіжий, аромат на кожен день.

Аналог: D&G L ' Imperatrice