Mond

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

1. Yves Saint Laurent Black Opium ♥

Моє знайомство з Yves Saint Laurent почалося з величезного набору різних ароматів бренду по 7,5 мл. Opium вразив мене найбільше тоді і досі так залишається, хоча наживо знайома майже зі всіма ароматами Yves Saint Laurent .

Black Opium - це про характер і стиль, про кокетливість і діловий тон, про пристрасть і чуттєвість. Наче ковток кави, аромат заряджає енергією. Доречі, кава має ключове значення у композиції. Вона стримує яскраві солодкі ноти, що робить загальний образ дорогим та вишуканим. Достатньо зовсім трошки парфюму, щоб був гарний стійкий шлейф.

Більше фото і розбір композиції у дописі:

https://club.makeup.com.ua/post/16020/

#parfummakeupclub
#parfummakeupclub

1. Zara ♥

- бюджетні аромати , які часто називають аналогами дорогих парфумів. Мені аромати від Zara мало схожі на інші та знаходжу в них них щось особливе. Дуже подобається легкість і їх універсальність.

Найбільше вразили деревинні, квіткові та фруктові композиції:

Zara Nuit (складний вишуканний аромат на прохолодну пору)

https://club.makeup.com.ua/post/18507/

Zara Go Fruity (свіжа фруктова гамма на літо)

https://club.makeup.com.ua/post/16816/

Zara Wonder Rose (квітково-фруктовий коктейль на кожен день)

https://club.makeup.com.ua/post/16353/

Zara Tuberose (теплий рожевий букет з характером)

https://club.makeup.com.ua/post/14744/

Зараз Zara випускає нову лінійку у нетипових для бренду дизайнах. Вже кортить спробувати.

3. Victoria's Secret ♥

Дуже подобаються засоби VS. Спрейчики займають особливе місце. По-перше, вони менш концентровані, ніж парфуми; - що ідеально для людей з гострим нюхом. По-друге, спреї неймовірні: ніжні, солодкі та спокусливі.

У мене були різні спреї від Victoria's Secret, топ з них - це Bombshell (власне, як і парфуми, які планую купити). Також подобаються яскраві Very Sexy , Love Sprell і затишні з лінійки PINK: Warm & Cozy та Fresh & Clean .

Допис про PINK Warm & Cozy:

https://club.makeup.com.ua/post/12572/

До вибору аромату для тіла я завжди ставлюся серйозно, тому що на більшу частину парфумів реагую гостро і знаходжу їх "задушливими". Тому в моєму топі аромати, які мають солодкі ноти і залишаються при цьому ненав'язливими.

А які аромати у вашому Топі? :)