Перемежко Елена

#lipcomboforparfume

#lipcomboforparfume
#lipcomboforparfume
#lipcomboforparfume
#lipcomboforparfume
#lipcomboforparfume

Вітаю всіх!

Я також вирішила спробувати творчий челендж від чарівної Оксани К.🩷 І я дуже вдячна їй за цю чудову ідею: адже тут є і тема парфумерії, і креатив та творчість, і, звісно, макіяж.

Отже, в мене вийшла така собі "трояндова добірка початківця":

• Chloe EDP - я навіть коли ношу цей парфум, намагаюсь фарбувати губи в нюд. Тож, це для мене ідеальне втілення його в макіяж губ - холодний свіжий, стриманий аромат білих троянд.
  • Montale Roses Musk - на фото відтінок олівця більш нейтральний, в житті яскравіше. Але взагалі, Розес Маск для мене - це матові губи холодного рожевого відтінку типу "пильна троянда".
  • Nina Ricci L'extase - це теж аромат, що я асоціюю з рожевим, але обов'язково - блискучим відтінком губ. Трохи помадна, солодка троянда.
  • Lancome Tresor Midnight Rose - це аромат малинового варення із трояндами і перчинкою, тож цей парфум хочеться доповнити Майком губ із блискітками.
  • Lancome La Nuit Tresor - той випадок, коли жодна з реплік не дотягує до оригіналу, але останній закохав мене з першого затесту! Солодкий, томний парфум із відтінком ладану - він створював ефект неймовірно багатогранного аромату чорної троянди. Дуже ефектний.

Маю сказати, що цей челенджмені дуже сподобався - це була чудова можливість додати креативу в повсякденність.

Дякую всім, хто завітав, і бажаю вам творчого натхнення й гарного настрою😀