Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Відтінок - 10 Lippy
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick - це справжнє відкриття для усіх любителів стійкого макіяжу!
Дизайн помади лаконічний та стильний, колір флакону повторює сам відтінок. Аплікатор виконаний з м'якого фетру, приємний до шкіри та має зручну форму, що дозволяє точно і рівномірно наносити помаду без будь-яких проблем.
Текстура: вона доволі легка і не стягує губи, навідміну від матових помад. Перші хвилини відчувається липкість. Перед нанесенням раджу гарно зволожити губи.
Фініш: вініловий, але за бажанням можна промокнути губи серветкою для одержання матового ефекту.
Стійкість: помада зберігає ідеальний колір і блиск на губах протягом дня. З нею вам точно не прийдеться поправляти макіяж кожні декілька годин.
Я також вражена вибором відтінків. Їх так багато, що можна підібрати колір під будь-який образ. Від класичних червоних до пастельних нюдових, тут є варіанти для кожного.
Відтінок 10 - Lippy
На мою думку, це найцікавіший відтінок з усієї палітри. Описати його досить важко, але це щось середнє між червоним і коричневим, з легкими нотками ягідного підтону. На щодень він мені здається трохи яскравим, але на особливі випадки саме те, що потрібно.
Загалом, Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку Lippy вразила мене своєю стійкістю та насиченим кольором. Помада не лише довго тримається, але і має чудовий блиск, який додає об'єм губам.
Коментарі (0)