Марія Bondar

Аналог Baccarat Rouge 540 за 500гривень

Аналог Baccarat Rouge 540 за 500гривень

Саме цікаве. Так, я знаю запах баккари руж на пам*ять, але в мене його ніколи не було. Я обожнюю цей запах, але тільки у флаконі, на мені він виглядає дуже погано((

І тут я була в магазині, нюхала тестери парфумів. Мене спокусила ця ну дуууже схожа баночка на баночку баккари. І я їх затестила. Це дійсно так - це аналог.

Аналог, але не баккара. Бо все ж ціна за баккару мабуть справедлива - бо там набагато інші складники і якість. Тут, при тесті аналога, перша секунда - це запах спирту, а потім одразу запах баккари. При вдиханні оригіналу - запаху спирту немає ні на мікросекунду.

А в цілому - так, це реально аналог аромату баккара руж. Аналог класичних, в світлій баночці як на картинці. Він ну дуууже схожий. Я б дала 95% схожості. І залишила ті 5% на зрівняння аромату по саме якості сировини.

Фірма La Rive Elegant woman

По стійкості він менше ніж оригінал. Але пів дня ви будете пахнути баккарою. І можливо, навіть не так сильно душити людей в транспорті)) Бо оригінал має ну дуууже сильний шлейф. І його треба краплинку для супер аромату (але, на жаль деякі дівчата пшикають одразу пів флакону на себе).

Я би дуже радила придбати цей аналог людям які хочуть собі оригінал баккари. Але ще сумніваються, чи поки не мають коштів. При користуванні ви зрозумієтье чи ВАШ це аромат, і чи варто накопичувати кошти чи придбати оригінал. Аналог коштував 500 гривень за 70мл.

Піраміда оригінального аромату

Верхні ноти: Шафран і Жасмин;

ноти серця: Амбервуд і Сіра Амбра;

ноти бази: Смола Ялини і Кедр.