Натуральний дезодорант Corpus Nº Green
Після закінчення свого улюбленого Old Spice я почала шукати новий дезодорант ,і аромат який я хотіла треба замовляти тільки на іншому сайті з Європи,а заради одного дезодоранту замовлення робити не хотілось ,тому я вирішила спробувати щось інше.
І останнім часом мені стали попадатися багато статей про те які дезодоранти шкідливі ,а я ще той параноїк тож .. а чому б не придбати дезік з натуральним складом ?!😅
Цей привернув мою увагу тим, що дезодорант має формулу без алюмінію та містить рослинні екстракти та ензими природного походження,а ще :
-Повністю веганський і не тестується на тваринах
-Містить сертифіковані органічні інгредієнти
-Без алюмінію
-Без парабенів
-Без тальку
-Без харчової соди
-Без фталатів
-Без синтетичних ароматизаторів
Активні інгредієнти:
- Діатомова земля (кізельгур) - запобігає потовиділенню, блокує та усуває запахи. Бореться з паразитами, бактеріями та грибками. Кізельгур складається в основному з кремнезему, який є високоабсорбуючим компонентом.
- Ферменти сахароміцетів - ефективний антибактеріальний комплекс на основі ензиму, що нейтралізує неприємний запах шляхом запобігання біологічному розкладу поту.
- Гліцерин - є відмінними пом'якшуючим і зволожуючим засобом, що має ранозагоювальні та антисептичні властивості.
- Упаковка дезодоранту зроблена з пластику ,який як мені здається ,при падінні може розколотися ,перевіряти не буду😅
- Стік великий і засобу багато 75гр, повинно вистачити надовго.
- Зручний у нанесенні , при контакті зі шкірою він тане та легко сковзить по ній.
- Після нанесення не потрібно чекати на висихання, немає відчуття липкості, слідів на одязі теж не помітила.
Аромат
В магазинах я знайшла 6 представлених ароматів,і більшість із них мені здалось дуже дивним .
Наприклад дезодорант з ароматом Santalum (сандал, корінь сандалу, техаський кедр, бурштин)
Не уявляю як він буде пахнути коли змішається з запахом поту 😅
Тому я в рішила не ризикувати і обрала самий нейтральний ,і ще переспросила консультанта ,щоб порадив мені найсвіжіший аромат з усіх представлених.
І ним виявився саме аромат який я і обрала.
Nº Green (бергамот, рожевий лимон, апельсинові квіти, кардамон) - сертифікований аромат натурального походження, витягнутий з кореня, насіння, стебла, м'якоті та шкірки цитрусових рослин та спецій. Безперечно, цитрусовий, але загадково складний.- так описує аромат виробник .
Ну ,а по своїм відчуттям можу сказати, що аромат дуже приємний і насичений але не задушливий.
Більш за все домінує цитрус, але він тут асоціюється з лимоно-м’ятною цукеркою ,а не освіжувачем повітря ,тому мені подобається ,дійсно свіжий, приємний аромат.
І бергамот з кардамоном добавляють таку дорогу парфумну нотку .
На тілі аромат теж стійкий, добре перебиває запах поту.
Враження
Зараз я не дуже пітнію ,тож не можу сказати наскільки він захищає при сильному потовиділенні, але зараз мені подобається. Ефект тримається цілий день.
Поки що єдиний мінус цього дезодоранту це ціна ,в онлайн магазинах він коштує 1150 грн, тому подивлюсь на скільки місяців його вистачить і тоді вже буде видно придбаю повторно його чи ні.
Ну і звістно перевірю як він буде вести себе влітку бо багато читала що натуральні дезодоранти не дуже справляються з сильними потовиділеннями ,подивимось, але поки що враження позитивні 👌🏻
Коментарі (0)