Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++
Напевно вже все було сказано
Спочатку трішки про SPF. Є три типи УФ хвиль : UVA, UVB та UVC.
UVC - ультрафіолет, короткохвильовий, який взагалі не доходить до землі. Якщо зустрінете таке на пакуванні краще подумайте.
UVB - доходить всього 10%, але він є причиною: старіння шкіри, опіків, пригнічення імунної системи.
UVA - 90% променів досягають землі з більшою довжиною чинять більшу шкоду. Промені проникають глибоко в дерму, де пошкоджують колагенові волокна є основою причиною фотостаріння.
Найзаплутаніша річ – це цифри, які знаходяться поряд з ним. Для мене, це коефіцієнт безпечного перебування на сонці. Для когось вони вказують, скільки ультрафіолету може знешкодити крем.
Наприклад всі сонячні промені, це 100% ділимо на індекс крему (30).
100 : 30 = 3,3%( потраплять на шкіру). Інше твердження, це скільки часу можна проводити на сонці, під прямими променями. Для цього потрібно цифри помножити на кількість хвилин, за які ви можете обгоріти на сонці (не сильно хочеться таке знати) наприклад креми (30) дозволяють провести безпечні 300 хвилин, якщо Ви обгораєте за 10 хвилин.
В цілому дві теорії дуже цікаві, але я просто обираю SPF50😅
Дійсно нащо я звертаю увагу, це індекс ультрафіолету. Дивлюся pogodairadar.com
І якщо він дуже низький, взагалі не наношу SPF.
Значення індексу згруповані за 5 рівнями ризику:
- Низький (0-2)
- Помірний (2-5) з цього показнику SPF потрібен
- Високий (6-7)
- Дуже високий (8-10)
- Екстремальний (11+)
Крем Relief Sun: Rice + з пробіотиками надає не тільки надійний захист, а також доглядає за шкірою. Він відновлює мікробіом, має заспокійливу дію і посилює захисний шар епідермісу.
Особливості крему:
- в нього дуже легка текстура;
- швидко вбирається;
- немає відчуття маски;
- не вибілює і не залишає білого нальоту;
- не липкий, має гарний вологий фініш;
- містить стабільні хімічні фільтри, які не потребують оновлення протягом дня, для мене це плюс;
Склад: Water, Oryza Sativa (Rice) Extract (30%), Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Monascus/Rice Ferment, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol,Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactobacillus/Rice Ferment, Aspergillus Ferment, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate
Активні компоненти з опису:
- екстракт рису - живить і розгладжує шкіру, уповільнює старіння шкіри та підвищує рівень зволоження,
- хімічні фільтри - захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання,
- продукт бактеріального бродіння молочної кислоти - покращує стан шкіри та запобігає розмноженню шкідливих бактерій на поверхні шкіри,
- аденозин - підвищує пружність шкіри та розгладжує її,
- вітамін Е – живить шкіру, підвищує рівень зволоження та нейтралізує вільні радикали.
В цілому, якщо порівнювати зі SPF Biotrade ACNE OUT, Babe чи Uriage Hyseac, які в мене були. Він сподобався мені найбільше саме легкою текстурою, комфортним зволоженням без відчуття маски на обличчі.
Але постійно хочеться спробувати ще щось, надіюсь я не одна❣️
Коментарі (0)